Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 4 του λούνα παρκ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 4 του λούνα παρκ Facebook Twitter
0

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν μετά την απολογία τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της εννιάχρονης αδελφής του.

Στον έλληνα ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στον ιταλό ενοικιαστή των παιχνιδιών επιβλήθηκε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ στον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στους δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου και υποχρέωση εμφάνισης στο τμήμα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι το δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα «ενός έντονου καιρικού φαινομένου» και ισχυρίστηκε ότι κάλεσε την επιτροπή πιστοποίησης και ελέγχου για να ελέγξει το παιχνίδι, το οποίο όπως είπε ήταν καινούργιο. Πάντως ρεπόρτερ του ΜΕΓΚΑ επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της επιτροπής που είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη επιχείρηση, ούτε δέχτηκε αίτημα τόσο για την πιστοποίηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όσο και για κάθε άλλο που είχε μέσα στο λούνα παρκ.

Εν τω μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής ως προς την αδειοδότηση της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM