"Μου ζήτησε η κρατική τηλεόραση του Βελγίου να μεταφράσω το βίντεο με το περιστατικό για να το προβάλλει στο δελτίο της. Αρνήθηκα."

Facebook Twitter
0

 

 

Μας ήρθε ως σχόλιο πριν, στο εξαιρετικό άρθρο του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου. Το υπογράφει η "Ξένη".

 

Πριν λίγο μου ζήτησε η κρατική τηλεόραση του Βελγίου να μεταφράσω το βίντεο με το εν λόγω περιστατικό για να το συμπεριλάβει στο δελτίο ειδήσεών της. Αρνήθηκα μόλις είδα το απόσπασμα που θα προβάλλουν...

 

Θλίψη. Αλλά τέτοια μας αξίζουν όταν ανεχόμαστε υποκείμενα που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις...

 

Στην τελική δε νομίζω ότι αυτό είναι στα πλαίσια της δημοκρατίας που επιτρέπει στον καθένα να εκφράζεται ελεύθερα. Το αντίθετο. Υπόκειται στους νόμους που διέπουν μια άνομη και άναρχη κοινωνία, η οποία έχει ξεχάσει ότι η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

 

Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα έπρεπε να απομονωθεί - όχι να απαγορευτεί- κάθε φασιστική ενέργεια. Αν απαγορεύεις, νομίζω γίνεσαι ισάξιός τους.

*Διαβάστε επίσης: "Η ειρωνία της δημοκρατίας. Απο τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο"

 

και: Το κακό με σάρκα και οστά. Από τον Άρη Αλεξανδρή. (Ο Κασιδιάρης σήμερα κλήθηκε να ανταλλάξει δημοσίως απόψεις με δυο μορφωμένες, δυναμικές γυναίκες. Το χτύπημα στον εγωϊσμό του ήταν διπλό!)

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ