Διακόπηκε η δίκη της Μανωλάδας

Διακόπηκε η δίκη της Μανωλάδας Facebook Twitter
2

Διακόπηκε, λόγω απουσίας διερμηνέα, η δίκη για τους πυροβολισμούς εναντίον δεκάδων μεταναστών εργατών γης, τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μανωλάδα.

Έξω από το δικαστήριο ήταν συγκεντρωμένοι μετανάστες με πανό που έγραφαν «Στη φυλακή οι ένοχοι».

Η δίκη αφορά στην πολύκροτη υπόθεση του τραυματισμού, 28 αλλοδαπών εργατών από φύλακες φυτειών οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους επειδή οι εργάτες αρνήθηκαν να δουλέψουν καθώς παρέμεναν απλήρωτοι.

Από νωρίς εξελισσόταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κάτω από το βλέμμα της ισχυρής αστυνομικής δύναμης,  έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, μετά και το κάλεσμα της Τοπική Επιτροπή Πάτρας της Κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την φασιστική απειλή» -  – ΚΕΕΡΦΑ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια