Κλέβουν τα υλικά από τους μπλε κάδους στη Θεσσαλονίκη

Κλέβουν τα υλικά από τους μπλε κάδους στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
3

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το «άδειασμα» των κάδων ανακύκλωσης της Θεσσαλονίκης, από τα ανακυκλώσιμα υλικά. Μόνο το 2013 εκτιμάται ότι αφαιρέθηκαν σχεδόν 30.000 τόνοι τέτοιων υλικών, γεγονός που οδήγησε το Γιάννη Μπουτάρη στο να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης ζητά να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των ομάδων που τελούν διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, ενώ παράλληλα καταστρέφουν τους κάδους, αποσπώντας βίαια το περιεχόμενό τους.

ΑΚόμη καλεί τις αρχές, να εντοπίσουν και την...διαδρομή που κάνουν τα αφαιρούμενα υλικά, προκειμένου, να αποδειχτεί ότι πρόκειται για περιβαλλοντικά και οικονομικά μη σύννομη πράξη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Θανάση Παππά, οι δράστες πετούν στο δρόμο, ό,τι δεν τους χρειάζεται, ενώ τα υλικά που μαζεύουν τα στοιβάζουν σε αποθήκες, υπόγεια και διαμερίσματα δημιουργώντας οικολογικές βόμβες μέσα στον αστικό ιστό.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Ελλάδα / Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τελευταίου βρέφους που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, του μικρού Παναγιώτη
LIFO NEWSROOM