Μεντβέντεφ: Ασύμμετρη η απάντηση μας σε νέες κυρώσεις

Μεντβέντεφ: Ασύμμετρη η απάντηση μας σε νέες κυρώσεις Facebook Twitter
0

Με «ασύμμετρη» απάντηση σε περίπτωση που υπάρξουν νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, απείλησε ο Ρώσος Πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Vedomosti.

 «Αν υπάρξουν κυρώσεις που αφορούν τον ενεργειακό τομέα ή περαιτέρω περιορισμοί στον οικονομικό τομέα της Ρωσίας, θα πρέπει να απαντήσουμε ασύμμετρα» είπε ο Μεντβέντεφ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανόν η απάντηση αυτή να είναι ο περιορισμός των πτήσεων πάνω από τον εναέριο χώρο της.

«Δυστυχώς, η ουκρανική κρίση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, κάτι που είναι μία φρικτή τραγωδία. Καλώς εχόντων θα επιλυθεί, με την προϋπόθεση οι ουκρανοί ηγέτες να επιδείξουν καλή θέληση και να υιοθετήσουν τις προτάσεις που παρουσίασε η Ρωσία», είπε ο Μεντβέντεφ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη συμφωνήσει σε νέες κυρώσεις τις οποίες πάντως πιθανό να αναστείλει για να επιτραπεί στη Μόσχα να κινηθεί προς την επίλυση της ένοπλης σύγκρουσης στην Ουκρανία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM