Garnier BB Cream "Limited Edition"

Garnier BB Cream "Limited Edition" Facebook Twitter
0

Εσείς είπατε τη γνώμη σας για τη Garnier BB cream και η Garnier φρόντισε για εσάς, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή συλλεκτική συσκευασία με τα λόγια σας. Έτσι δημιουργήθηκε η BB Limited Edition με 5 + 1 πλέον λόγους για να την αποκτήσετε αφού:

1. Χαρίζει ομοιόμορφη όψη

2.  Καλύπτει γραμμές και ατέλειες

3.  Ενισχύει την υγιή λάμψη

4. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση

5. Έχει προστασία SPF15 από τις ακτίνες UV και επιπλέον

5+1. Κυκλοφορεί στην πιο φρέσκια limited συσκευασία, "ντυμένη" από εσάς"

5 δράσεις με μία μόνο κίνηση, σε συσκευασία έκπληξη είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε από τη  BB Cream αφού πρόκειται για μία κρέμα που ξεπερνά όλες τις προσδοκίες. Προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας και καταφέρνει να χαρίζει ταυτόχρονα άμεσο άλλα και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, διαφορετικό από αυτό που προσφέρουν συνήθως οι άλλες κρέμες. Η BB Cream είναι επίσης, μία κρέμα με πολλαπλές χρήσεις, που συνδυάζει σε μία μόνο κρέμα τα πλεονεκτήματα των ενυδατικών κρεμών αλλά και των καλυπτικών, επανορθωτικών, ενίσχυσης λάμψης και αντηλιακών. Η BB Cream χαρακτηρίζεται και από την ελαφριά υφή της που προσφέρει ιδανική κάλυψη

Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της...

Η περισσότερη προσοχή έχει δοθεί στην υφή της, προκειμένου η εφαρμογή της Miracle Skin Perfector να είναι μία στιγμή αληθινής απόλαυσης και άνεσης. Η κάλυψη είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία, η BB Cream ομορφαίνει απαλά και άμεσα την επιδερμίδα. Τα στοιχεία της απλώνονται άμεσα για μία ομοιόμορφη όψη. Η διάφανη και extra απαλή υφή της απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και εισχωρεί αμέσως.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ