Καλοκαίρι για λίγο ακόμα

Καλοκαίρι για λίγο ακόμα Facebook Twitter
0

Πιο ψηλά ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία θυμίζοντας καλοκαίρι ενώ σε κάποιες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 και από το βράδυ δυτικούς βορειοδυτικούς μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στις άλλες περιοχές:

 

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός γενικά αίθριος.
Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Ελλάδα / Σαλαμίνα: Συνελήφθη εργοθεραπευτής που ασέλγησε σε ανήλικη με αναπηρία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος παρείχε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στον οικιακό χώρο ανηλίκων που είχαν διαγνωστεί με ψυχοκινητικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες
LIFO NEWSROOM