Πώς συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον 30χρονο στο Βύρωνα

Πώς συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον 30χρονο στο Βύρωνα Facebook Twitter
0

Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών σε βάρος του νεαρού που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στον Βύρωνα.

Η σύλληψη του έγινε σύμφωνα με πληροφορίες όταν πήγε στο απέναντι από το γκαράζ καφενείο για να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του καφενείου. Προηγουμένως είχε ανακοινώσει τηλεφωνικά στον ιδιοκτήτη ότι θα ξενοικιάσει το γκαράζ.

Στο καφενείο βρισκόταν άνδρες της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι παρίσταναν τους θαμώνες. Όταν ο νεαρός μπήκε και παρέδωσε τα κλειδιά οι αστυνομικοί όρμησαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκείνος αντιστάθηκε και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τον ακινητοποιήσουν.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χρειάστηκαν και αρκετοί αστυνομικοί για να τον αναγκάσουν να δώσει δαχτυλικά αποτυπώματα. Ο 30χρονος που αρνείται να πει οτιδήποτε, κάτι που εικάζεται ότι το κάνει για να δώσει το χρόνο σε συνεργούς του να εξαφανίσουν ίχνη, μιλάει ιταλικά και ελάχιστα ελληνικά ενώ κατά τη σύλληψη του έφερε σακίδιο στην πλάτη.

Ο κατηγορούμενος , που φέρεται να σχετίζεται με τον καταδικασμένο για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας Νίκο Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον Ανακριτή την Κυριακή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ