Έκοψαν το φυσικό αέριο στο Άσυλο Ανιάτων

Έκοψαν το φυσικό αέριο στο Άσυλο Ανιάτων Facebook Twitter
1

Στην διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στο Άσυλο Ανιάτων προχώρησε η ΕΠΑ Αττικής καθώς το Ίδρυμα, λόγω οικονομικών δυσκολιών,  δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμές.

Σύμφωνα με το Έθνος, μόλις ο Πρωθυπουργός πληροφορήθηκε την υπόθεση έδωσε εντολή να επανασυνδεθεί η παροχή και παράλληλα ζήτησε να βρεθεί ο υπεύθυνος της διακοπής και να αποδοθούν ευθύνες.

Παρά την «εντολή Σαμαρά» πάντως, είναι γνωστά εδώ και καιρό στον Πρωθυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Άσυλο Ανιάτων. Μόλις τον περασμένο Μάρτιο εργαζόμενοι, ασθενείς, αλλά και κηδεμόνες στο Ίδρυμα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, για το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στο Άσυλο.

Αιτία, οι μεγάλες καθυστερήσεις οφειλομένων νοσηλίων από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αλλά και των αυξανόμενων φορολογικών απαιτήσεων του κράτους.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους το ίδρυμα δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση και η λειτουργία του στηρίζεται σε προσφορές ιδιωτών, στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και στο νοσήλιο του ΕΟΠΠΥ για τους ανίατους ασφαλισμένους.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω.Και αυτο διοτι το "πρωθυπουργικο"περιβαλλον περιλαμβανει εξυπνους ανθρωπους(Χρυσανθος,Φαηλλος,Μαυρουδης ,Σταυρος,κλπ).Ακομη και αν ξεπερασουμε το εξ'υπαρχης γελοιο του θεματος,η ασυδοτη επαναληψη της "θεατρικης παραστασης"με τιτλο "Εντολη Σαμαρα",ακομη και για να γινουν ενετελως αυτονοητα και απολυτως αναγκαια πραγματα,ειναι φανερο οτι εχει αρχισει να "γινεται μπουμερανγκ".Διοτι περαν αυτων-των παρα πολλων- οι οποιοι "γελουν μεχρι δακρυων"σε καθε επαναληψη της ,θρυλικης πλεον,φρασης,αρχιζουν και πολλαπλασιαζονται και εκεινοι οι οποιοι διερωτωνται: "Μα τι διαβολο,ολοι οι αλλοι,υπουργοι,υφυπουργοι,προεδροι,διοικητες και παρατρεχαμενοι, ειναι εντελως αχρηστοι ; Αν ,δηλαδη,δεν δωσει "εντολη"ο Σαμαρας να γινει κατι,δεν γινεται τιποτα ;"Για προσεξτε το κυριοι του Μαξιμου.Διοτι με την απεγνωσμενη προσπαθεια να "σωσετε"τον αρχηγο,ισως χασετε το κομμα.