"Μίνι" εγκεφαλικό υπέστη ο 27χρονος ηθοποιός Frankie Muniz

"Μίνι" εγκεφαλικό υπέστη ο 27χρονος ηθοποιός Frankie Muniz Facebook Twitter
0

To γεγονός έγινε γνωστό από τον ίδιο, μέσω του Twitter του, όπως αναφέρει το BBC: «την προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στο νοσοκομείο. Έπαθα «μίνι εγκεφαλικό», που δεν είχε καθόλου πλάκα. Πρέπει να αρχίσω να προσέχω την υγεία μου. Γερνάω!»

Ο Muniz έπαιζε έναν ιδιοφυή έφηβο, γιο μιας δυσλειτουργικής οικογένειας σε μια σειρά που κράτησε έξι χρόνια, από το 2000 μέχρι το 2006.

Το TMZ ανέφερε ότι οι φίλοι του ηθοποιού άρχισαν να ανησυχούν όταν άρχισε να παρουσιάζει δυσκολίες στην ομιλία και στην κατανόηση λέξεων.

[via] Το Παροδικό Ισχαιµικό Επεισόδιο (Transient Ischaemic Attack -TIA) είναι µια µορφή ισχαιµικού εγκεφαλικού επεισοδίου και αναφέρεται συχνά ως "µίνι" εγκεφαλικό επεισόδιο. Αποτελεί συχνά ένα προειδοποιητικό σηµάδι ότι µπορεί να επίκειται εγκεφαλικό επεισόδιο. Αν και τα συµπτώµατα µπορεί να υποχωρήσουν γρήγορα, η άµεση θεραπευτική αγωγή είναι ζωτικής σηµασίας για την πρόληψη περαιτέρω εγκεφαλικού επεισοδίου.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM