Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Κλίμα Κλήμα
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου
Ο γνωστός Σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο διακεκριμένος οινολόγος-γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου φέρνουν γεύσεις από τη σύγχρονη Ελλάδα. Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου υποδέχονται τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τη Γαία Οινοποιητική.
Σε κλίμα γιορτινό τη βραδιά, το μενού έχει ως εξής:
Θαλασσινά κυδώνια με σάλτσα Ασύρτικου συνοδεία δύο φιαλών για σύγκριση (φρέσκος Θαλασσίτης 2014 και παλαιωμένος του 2007).
Ταρτάρ από μοσχάρι γάλακτος με μανιτάρια με το ροζέ 14-18h Αγιωργίτικο.
Χουνκιάρ μπεγιεντί (από μοσχαράκι γάλακτος) με δύο φιάλες για να δούμε ποια θα κερδίσει την απόλυτη γοητεία του πιάτου· το Κτήμα Γαίας 2010 ή το Κτήμα Γαίας 2005 Αγιωργίτικο;
Για το τέλος, μους σοκολάτας με καραμέλα και μαριναρισμένους χουρμάδες, επιστρατεύοντας τον επιδόρπιο Ανατολικό Οίνο της Γαίας 2004 από Αγιωργίτικο, για να ολοκληρώσει την μεθυστική αυτή πανδαισία.
Τρίτη 16 Δεκεμβρίου
9 μ.μ.
Τιμή: 30 Ευρώ το άτομο
Κρατήσεις: 210 60 96 786