Ρουκέτα σε γαμήλιο γλέντι στο Αφγανιστάν

Ρουκέτα σε γαμήλιο γλέντι στο Αφγανιστάν Facebook Twitter
Τραυματίας μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
0

Τουλάχιστον 26 άτομα έχασαν τη ζωή τους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, ενώ περισσότεροι από 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν μία ρουκέτα έπεσε στο χώρο γαμήλιας δεξίωσης στο Αφγανιστάν. Η ρουκέτα εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια μαχών μεταξύ αφγανών στρατιωτών και Ταλιμπάν.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο επλήγη από τη ρουκέτα, δήλωσε σύμφωνα με το BBC ότι εκείνη την ώρα οι καλεσμένοι είχαν βγει έξω για να καλωσορίσουν τη νύφη. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Σανγκίν της επαρχίας Χελμάντ, όπου μαίνονται σφοδρές μάχες μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των Ταλιμπάν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM