Επιστρέφουν Τρέμη και Ευαγγελάτος στο MEGA

Επιστρέφουν Τρέμη και Ευαγγελάτος στο MEGA Facebook Twitter
4

Αλλαγές έρχονται στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με επιστροφές αλλά και νέες μεταγραφές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει ως παρουσιάστρια του δελτίου η Όλγα Τρέμη ενώ ρόλο σχολιαστή αναλαμβάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού αποφάσισε ότι Τρέμη και Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν επίσης μια σειρά από εκπομπές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ μαζί και με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα είναι οι «οικοδεσπότες» το βράδυ των εκλογών.
 
Το δελτίο με την νέα σύνθεση θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου.
 
Η Μαρία Σαράφογλου θα αναλάβει την παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Επιτέλους! Να επιστρέψουμε στην ομαλότητα. Άντε νάρθει κι ο τσίριζας να μας μονιμοποιήσει όλους στο δημόσιο και να γυρίσουμε ολοταχώς στο ονειρεμένο παρελθόν.