13.1.2015 | 18:11
Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Γιώργο Παλυβό και παρέα με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:
Αυγοταραχοσαλάτα με τσιπς γαρίδας και μαριναρισμένα φύκια με το λευκό Πέτρινες Πλαγιές (Chardonnay, Μαλαγουζιά 2014) Φασολάδα με γαρίδες με το ροζέ Βυσσινόκηπο (Αγιωργίτικο, Syrah 2014)
Χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα από κάπαρη και μέλι. Θα ταιριάξει ιδανικά με το Ερυθρό Νόημα (Syrah, Cabernet Sauvignon 2005- 2006)
Cheececake με ξινομυζήθρα και παξιμάδι με παλαιωμένο επιδόρπιο οίνο του Δασκάλου!
Wine & Dine με το Κτήμα Παλυβού
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στις 21:00
Κλίμα Κλήμα
Κρατήσεις στο 210 60 96 786
Τιμή: 30 Ευρώ το άτομο