Σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων από σήμερα

Σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων από σήμερα Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία με παροδικές χιονοπτώσεις και  χιονόνερο στα ανατολικά και νότια της χώρας ενώ οι βοριάδες στο Αιγαίο, θα πνέουν με ένταση 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Ισχυρός κατά τόπους θα είναι ο παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Πάντως από σήμερα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.


Στην Αττική προβλέπονται  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από -1 (μείον 1) έως 6 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από -1 (μείον 1) έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -5 (μείον 5) έως 8 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις κατά διαστήματα κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική στερεά.
Άνεμοι  από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από -3 (μείον 3) έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο,  τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της Κρητης.
Άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικοί Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων η χιονόνερου κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM