Επίθεση στον Βαρoυφάκη κάνει η Πιπιλή: Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα;

Επίθεση στον Βαρoυφάκη κάνει η Πιπιλή: Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα; Facebook Twitter
SOOC
12

Σταριλίκι, πολυλογία, σύγχυση, αλαζονεία και γκάφες προσάπτει στον ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη η Φωτεινή Πιπιλή η οποία εξαπέλυσε επίθεσή εναντίον του μέσω του ΣΚΑΪ.

 

Η Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε αρχικά τις συχνές εμφανίσεις του ΥΠΟΙΚ στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «με το σταριλίκι του προκαλεί μεγάλη ζημιά και όχι έργο».

«Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα; όσο μιλάει δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει...» δήλωσε ειρωνικά. «Είχε πει επιπολαίως ότι "αν έρθει Αρμαγεδδών ας έρθει" είναι Αρμαγεδδών της επικοινωνίας, χρειάζεται φρένο από τον πρωθυπουργό στο προσωπικό του στυλ» τόνισε. «Οδηγούμαστε σε απομόνωση διπλωματική και οικονομική» προειδοποίησε στις δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η κ. Πιπιλή.

«Η σταθερότητα της χώρας δεν κερδίζει σε τίποτα από το σταριλίκι, την υπερβολή την αλαζονεία, την πολυλογία και τη δημιουργική σύγχυση του Βαρουφάκη κάνει μεγάλη ζημία και όχι έργο μιλώντας και εντός στην Ελλάδα και κυρίως στην Ευρώπη (...) Το κασκόλ του Βαρουφάκη των 500 ευρώ θα το πληρώσει η χώρα με 30 δισεκ. μνημόνιο» προειδοποίησε.

Η Φωτεινή Πιπιλή πρόσθεσε ότι ο υπουργός «κάνει μεγάλες γκάφες. Ήταν τρομερή γκάφα όταν υπερηφάνως δήλωσε ότι επαναπατρίστηκαν 700 εκατ ευρώ στις τράπεζες λόγω της δικής του πολιτικής, και μετά βγήκε το ΥΠΟΙΚ, το υπουργείο του, και τού είπε πρόκειται για τις συντάξεις του ΙΚΑ».

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φον ντερ Λάιεν σε Βόρεια Μακεδονία: Αλλάξτε το Σύνταγμά σας όπως θελει η Βουλγαρία για να μπείτε στην ΕΕ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν σε Βόρεια Μακεδονία: Αλλάξτε το Σύνταγμά σας όπως θελει η Βουλγαρία για να μπείτε στην ΕΕ

«Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο, το άνοιγμα της δέσμης των ενταξιακών κεφαλαίων που αφορά τα θεμελιώδη ζητήματα, το συντομότερο δυνατόν», είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Γιώργος Παπανδρέου για ελληνοτουρκικά: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου»

Πολιτική / Γιώργος Παπανδρέου για ελληνοτουρκικά: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου»

«Τσακωνόμαστε για το πετρέλαιο και το αέριο στο Αιγαίο, το οποίο δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει», είπε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Oksijen
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Θέλετε να μπείτε στο Μαξίμου; Έλα με φόρα

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Θέλετε να μπείτε στο Μαξίμου; Έλα με φόρα

«Προσέξτε, λοιπόν, το αν κάποιος θα έρθει με φόρα, αν θα μας ανοίξει την πόρτα, αν θα μας ανοίξετε εσείς την πόρτα του Μαξίμου, αν θα βγούμε εμείς από το Μαξίμου για να μπείτε εσείς, διότι αυτό εννοείτε, είναι θεμιτή η φιλοδοξία σας» ανέφερε ο πρωθυπουργος
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις φωτιές - Δείτε LIVE

Πολιτική / Μητσοτάκης: Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει καλοκαίρι χωρίς φωτιές στην Ελλάδα

Φέτος είχαμε 9.101 φωτιές, σε σχέση με 7.163 που είχαμε πέρυσι που κάηκαν 1.754.000 στρέμματα, ενώ φέτος κάηκαν 440.000 στρέμματα, είπε ο πρωθυπουργός - Άνω του 98% των φωτιών σβήστηκε όταν ήταν ακόμα μικρές, χάρη στα drones και στα έμφορτα αεροσκάφη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ακόμη και όσοι τον συμπαθούν ή τους αρέσει το στυλ του, άρχισαν να κουράζονται με αυτήν την ιστορία. Δεν είναι κακό να είσαι επικοινωνιακός, ούτε χριεάζεται να είσαι αποστειρωμένος, όπως οι προηγούμενοι.Όμως, από κάποιο σημείο και έπειτα πρέπει να αφήνεις την δουλειά σου να μιλήσει. Είπες ό,τι είχες να πεις επί του παρόντος, δεν έχει νόημα να απαντάς σε κάθε tweet ή να δίνεις 4-5 συνεντεύξεις κάθε μέρα.Κάνε την δουλειά σου, φέρε αποτελέσματα και μετά βγες και πες ό,τι θέλεις και εμείς μαζί σου. Αλλιώς δίνεις τέτοια δικαιώματα...
Περιμενω να δω ποτε θα ενοχλησει και στελεχη του συριζα αυτη η υπερπροβολη του γιανηΦτανει μεγαλε, ενταξει εισαι σταρ, κατσε και δουλεψε τωρα
Αν θελετε να σταματησει η υπερπροβολη του Γιανη, καντε τα παραπονα σας στα καναλια και οχι στα στελεχη του Συριζα. Ο ανθρωπος ειναι μεν σπουδαιος επιστημονας, αλλα ως τωρα ζουσε διακριτικα και αυτο προσπαθει και σμερα να κανει παρολη τη λυσσα των Μ.Μ.Ε.Επομενως δεν ειναι καθολου δικο του προβλημα η υπερπροβολη του, διοτι δεν ειναι αυτοπροβολη. Απλα τα μεσα διψανε για φρεσκο αιμα.
O χορος αυτος θελει 2. Μην μου πεις οτι τον κυνηγανε με το ζορι για να δωσει συνεντευξεις!Εχει αρχισει να μου θυμιζει τον αδωνι οταν ειχε πρωτογινει υπουργος. Στην καμερα μιλουσε σε εκπομπη του αντ1 και στο τηλεφωνο σε αλλο ραδιοφωνο ταυτοχρονα!
Έχει δίκιο. Έλεος πια με τουιταρίσματα, συνεντευξείς και εξυπνακισμούς! Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο κ. Βαρουφάκης, αλλά η δουλειά του ΥΠΟΙΚ είναι να σιγουρέψει ότι μαζεύονται έσοδα για το κράτος και ελεγχονται οι δαπάνες, συν διαχείριση του δημόσιου χρέους. Με τουιταρίσματα δεν διορθώνονται τα όποια προβλήματα, πιθανότητα δημιουργούνται νέα.