Ο Δήμος Αθηναίων σκέφτεται να μην ξαναβάλει κάδους γύρω από το Πολυτεχνείο

Ο Δήμος Αθηναίων σκέφτεται να μην ξαναβάλει κάδους γύρω από το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
5

Το ενδεχόμενο να μην ξανατοποθετήσει κάδους απορριμμάτων στο τετράγωνο γύρω από το Πολυτεχνείο μελετά ο Δήμος Αθηναίων, όπως ανέφερε στον Βήμα 99,5 ο αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Δημήτρης Βαρελάς, μετά και τα χθεσινά επεισόδια από αντιεξουσιαστές.

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα με μολότοφ και πέτρες από την πλευρά των αντιεξουσιαστών και με χημικά από την πλευρά της αστυνομίας ενώ οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Από σήμερα συνεργεία του δήμου αρχίζουν να σβήνουν τα συνθήματα που έγραψαν στον πλαϊνό τοίχο του περιβόλου της Βουλής οι διαδηλωτές.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ετσι! τα σκουπίδια στην τσάντα μας.... Μπορούμε επίσης να απομακρύνομε όλα τα αυτοκίνητα.. να απαγορευτεί η πώληση βενζίνης, ή αλλης καύσιμης υλης και η χρήση γυάλινων μπουκαλιών.Που θα πάει? θα τους αφήσουμε χωρίς πολεμοφόδια και θα ησυχάσουμε !
"Από σήμερα συνεργεία του δήμου αρχίζουν να σβήνουν τα συνθήματα που έγραψαν στον πλαϊνό τοίχο του περιβόλου της Βουλής οι διαδηλωτές."Κακώς. Πρέπει να κατεβεί η Ζωή με κουβά, γάντια και απορρυπαντικά. Τί διαολο, δεν έμαθε τίποτα από τις καθαρίστριες;