Κινητοποιήσεις στον Άη Στράτη για τις «36 ημέρες ακτοπλοϊκής απομόνωσης»

Κινητοποιήσεις στον Άη Στράτη για τις «36 ημέρες ακτοπλοϊκής απομόνωσης» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
2

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι κάτοικοι του Άη Στράτη τονίζοντας ότι «μετρούν 36 ημέρες ακτοπλοϊκής απομόνωσης».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα και αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ από το πρωί οι κάτοικοι του νησιού παραμένουν έξω από το δημαρχείο με πανό που γράφει «Η Πολιτεία Αδιαφορεί. Οι 300 του Άη Στράτη εκπέμπουν SOS».

Επίσης, οι εθνοφύλακες του νησιού αποφάσισαν να παραδώσουν τον οπλισμό τους, αν μέχρι την Παρασκευή δεν αντιμετωπιστεί το ακτοπλοϊκό πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι είχαν γνωστοποιήσει ότι θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις μέσω επιστολής τής δημάρχου Μαρίας Κακαλή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ρε παιδιά για να καταλάβω: Υπήρχε απευθείας σύνδεση με Πειραιά ή με κάποιο γειτονικό νησί και από κει Πειραιά? Κοίταξα τι γίνεται στην Ινδονησία που έχει αρχιπέλαγος ανάλογο με το δικό μας. Τα νησιά συνδέονται μεταξύ τους με πλοία και πλοιάρια και από τα μεγάλα νησιά υπάρχει σύνδεση με τα μητροπολιτικά κέντρα.
Έλεος ρεεε!! Δώστε ένα πλοίο στους ανθρώπους!Ποιος έχει την ευθύνη για την απομόνωση του αϊ στράτη;Γιατί ουρλιάζουν επιλεκτικα κάποιοι για κάποιους;Τι έκανες Κωνσταντοπούλου για το μαύρο στον αι στράτη..το κερατο μου...