Tales & Cocktails

Tales & Cocktails Facebook Twitter
0

Μία πρώτη γεύση από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μας έδωσε η Schweppes με τον δροσερό φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη LiFO. Το θέμα του διαγωνισμού, που είχε τίτλο "Tales & Cocktails", ήταν εμπνευσμένο από  υπέροχες προτάσεις για cocktails με βάση τα 4 κορυφαία mixers της Schweppes (Bitter lemon, Ginger Ale, Soda Water, Indian Tonic), βάζοντας εύκολα όλους τους συμμετέχοντες σε καλοκαιρινό mood.

η ετυμηγορία του κοινού έδειξε ότι η cocktail έμπνευση της Schweppes που κέρδισε περισσότερο τους αναγνώστες του LiFO.GR ήταν το Smoked Schweppes Ginger, με το Ginger Ale mixer της να απογειώνει τη γεύση

Η διαδικασία ήταν άκρως διασκεδαστική και αναζωογονητική αφού οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να εμπνευστούν από 4 υπέροχες cocktail συνταγές της Schweppes, και να "γράψουν" τη δική τους cocktail ιστορία αποθανατίζοντας σε μία υπέροχη φωτογραφία το μέρος που θα ήθελαν να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνταγή.

Για τις ανάγκες του διαγωνισμού δημιουργήθηκαν τέσσερα hashtags: 

#Schweppes_ginger

#Schweppes_tonic

#Schweppes_soda

#Schweppes_lemon

...και η ετυμηγορία του κοινού έδειξε ότι η cocktail έμπνευση της Schweppes που κέρδισε περισσότερο τους αναγνώστες του LiFO.GR ήταν το Smoked Schweppes Ginger, με το Ginger Ale mixer της να απογειώνει τη γεύση. Ωστόσο πολύ κοντά ακολουθούσε και το cocktail Schweppes Bitter Vodka με το bitter lemon mixer της αλλά και τη φέτα από ροζ γκρέιπφρουτ να χαρίζουν μία άκρως δροσιστική και αναζωογονητική εμπειρία.

Μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού, που ήταν live από τις 14 Μαΐου μέχρι και τις 3 Ιουνίου και είχε δώρο ένα iPhone6, αναδείχθηκε μετά από κλήρωση ο Παναγιώτης Σκαρβέλλης, με μία υπέροχη φωτογραφία που είχε γεύση από Σαντορίνη.

Tales & Cocktails Facebook Twitter

Μετά την πρώτη γεύση λοιπόν, συνεχίζουμε το καλοκαίρι το ίδιο συναρπαστικά φτιάχνοντας κι άλλες ιστορίες απόλαυσης παρέα με τη Schweppes και τα 5 πλέον αγαπημένα μας mixers: Soda Water, Indian Tonic, Ginger Ale, Bitter Lemon και Mojito Flavor.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ