Κυβέρνηση συνεργασίας με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Ευ. Μεϊμαράκη

Κυβέρνηση συνεργασίας με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Ευ. Μεϊμαράκη Facebook Twitter
3

Την ανάγκη, την επομένη των εκλογών, να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με ορίζοντα τετραετίας, με τη συμμετοχή ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε συνέντευξή του στην Real News.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «χρειάζεται μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» και πως θα κάνει ότι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση. « Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συμμετάσχει» ξεκαθαρίζει ο κ. Μειμαράκης ο οποίος και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως « είναι εκείνος που επιδεικνύει αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία δηλώνοντας πως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν άλλον εκτός των ΑΝΕΛ, αποκλείοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία, ιδίως μάλιστα αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή.»

Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη έχουν τελειώσει οι μονοκομματικές κυβερνήσεις και θα επιδιώξει τη συνεργασία με όσο πιο πολλά κόμματα γίνεται. «Εφόσον ο ελληνικός λαός αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα – πράγμα που ήδη φαίνεται- θα επιδιώξω να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του ευρωπαικού μετώπου με στόχο τον σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης με προοπτική τετραετίας. Η κυβέρνηση αυτή θα υλοποιήσει ένα κοινά αποδεκτό εθνικό σχέδιο οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης της χώρας, με απαράβατο όμως όρο τη διασφάλιση της παρουσίας μας στην Ευρώπη» δηλώνει ο κ. Μειμαράκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως θέτει διχαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό και πως μέσα σε επτά μήνες «κατάφερε να ακυρώσει την προσπάθεια και τις θυσίες των προηγούμενων χρόνων αλλά και να μας φορτώσει με νέα χρέη. Αυτό το κακό που έκανε δεν ισοφαρίζεται με τίποτα» λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως το σχέδιό του είναι « η σταδιακή μείωση των φόρων όσο το δυνατό πιο σύντομα, αλλά εφόσον σταθεροποιηθούν τα δημόσια οικονομικά.»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM