4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 2.10.2015 | 11:26

 

 

Και άλλες 3 για την Παρασκευή!

 

Moan Debut EP Release Show

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το συγκρότημα Moan ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Η μπάντα δεν μπορεί εύκολα να προσδιορίσει το είδος της μουσικής που παίζει, οπότε αστειευόμενοι τη χαρακτηρίζουν «outlaw surf». Θα παρουσιάσουν το πρώτο τους EP με τίτλο «Breaking Bad», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα δικά τους κομμάτια. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι SmackingLips. Όπως αναφέρουν, τα τραγούδια τους απευθύνονται σε ανθρώπους με έντονες ερωτικές επιθυμίες, άλυτα υπαρξιακά ζητήματα και κεκαλυμμένα οιδιπόδεια.

 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 

 

 

Defcon Fest 7

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Για 7η χρονιά, στην καρδιά της συναυλιακής Αθήνας, το DEFCON Fest, δίνει το δυναμικό παρόν, στην αυγή της season 2015-2016. Έχοντας ήδη στο παρελθόν φιλοξενήσει κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής σκηνής, αποτελεί τον συναυλιακό πυρήνα των δραστηριοτήτων της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Trailblazer Records.

 

 

An Club [Σολωμού 13-15], Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Οκτωβρίου με είσοδο 6 ευρώ κάθε μέρα.

 

 

Impro Fest 2015

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

2 μέρες, 12 σχήματα, 52 καλλιτέχνες. Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Impro Fest 2015 αποτελεί σημείο συνάντησης για μουσικούς και σχήματα με κοινό πεδίο δράσης τον αυτοσχεδιασμό και την πειραματική, πρωτότυπη σύνθεση. Ένα σημείο συνάντησης μιας αναπτυσσόμενης, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σκηνής, η οποία διεκδικεί δυναμικά τη θέση της στην καλλιτεχνική, και όχι μόνο, συνείδησή μας.

 

 

Πολυχώρος ΤΡΙΑΝΟΝ [Κοδριγκτώνος 21] Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Οκτωβρίου με είσοδο 7 ευρώ την ημέρα.

 

Μιθριδάτης &  Σέξπυρ

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα τιτανικό Hip Hop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων. Στο πλευρό του Μιθριδά, ο μοναδικός Σέξπυρ με το γνωστό εξεζητημένο στυλ και την σκηνική παρουσία του, να παρασύρει το κοινό στο χείλος του πανικού. Μαζί με το φαντασμαγορικό δίδυμο, την σκηνή θα μοιραστεί ο δεξιοτέχνης Hip Hop DJ, QB MIX, μαγεύοντας στα διπλά πλατώ, με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

 

 

Koo Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 3 Οκτωβρίου με είσοδο 6 ευρώ

 

 

Jay-Jay Johanson

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Σουηδός τραγουδιστής & τραγουδοποιός Jay-Jay Johanson για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση. Γνωστός για τη μελαγχολική φωνή του από το ντεμπούτο άλμπουμ του Whiskey το 1996 υπηρετεί την trip hop, με μοναδική εξαίρεση το electroclash άλμπουμ Antenna του 2002 (με τη μεγάλη επιτυχία του On the radio). Μετά από αυτό ξαναγύρισε πίσω στον χαρακτηριστικό του ήχο. Επιστρέφει στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του το φρεσκότατο δέκατο άλμπουμ του Opium, για το οποίο συνεργάστηκε με το μεγάλο Robin Guthrie (Cocteau Twins).

 

 

Tiki Athens [Φαλήρου 15, Κουκάκι] Κυριακή 4 Οκτωβρίου με είσοδο 12 ευρώ