4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 16.10.2015 | 16:53

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Let Me Know Festival

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το Let me know! festival έρχεται να αναδείξει, για τέταρτη συνεχή χρονιά τη νέα alternative ελληνική μουσική σκηνή. Δέκα δυνατά live, σε ένα festival. Οι Keep Shelly in Athens στην τελευταία τους εμφάνιση, πριν την περιοδεία τους στην Αμερική,συναντιόνται με τους Baby Guru μαζί με τους Μy Drunken Haze, Sexy Christians, Empty Frame, Pop Eye, Echo Train, Dusk, Birthmark.

 

 

Χυτήριο [Ιερά Οδός 44, Αθήνα] Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Οκτωβρίου με είσοδο 5-6 ευρώ

 

  

 

Angelika Dusk

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H Angelika Dusk εμφανίστηκε πριν από έναν περίπου χρόνο στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε σύντομο διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει το προσωπικό της "pop with a twist" στίγμα, καθώς δημιουργεί - μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τα σύμβολα που χρησιμοποιεί - έναν κόσμο παραμυθένιο όπου ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού του. Τα live της χαρακτηρίζουν ο έντονος ρυθμός και η θετική ενέργεια.

 

 

Ianos [Σταδίου 24] Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Goat

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Δεν υπάρχει μπάντα που να έχει συζητηθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια από τους Goat. Συνδυάζοντας άψογα στοιχεία από μουσικές όλου του κόσμου, όπως ανατολίτικο funk, νιγηριανό afrobeat, γερμανικό krautrock και με μία διονυσιακή αίσθηση να αποπνέει μέσα από τα κομμάτια τους, έχουν μαγέψει τους μουσικόφιλους ανά την υφήλιο.Οι ζωντανές εμφανίσεις τους σπάνιες, αλλά όσοι τις έχουν παρακολουθήσει μιλάνε για κάτι παραπάνω από μια συναυλιακή εμπειρία.

 

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205], Σάββατο 17 Οκτωβρίου με είσοδο 22-25 ευρώ

 

 

Cinema Paradiso Project

 

 

Οι Cinema Paradiso Project έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και παραδίνονται ξανά στη γοητεία του σινεμά: χορεύουν το «Τανγκό της Λήθης», «Περπατούν στον αέρα», βρίσκουν τη "Roxanne" του Sting και των Police στο Moulin Rouge, το περιβόητο Παρισινό Cabaret, χάνονται στα μελωδικά σοκάκια της «Αlfama» στην καρδιά της Λισαβώνας και συναντούν τις καταβολές τους σε δρόμους της ανατολής και ήχους ελληνικούς.

 

 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο [Λ. Συγγρού 143, Ν. Κόσμος] Σάββατο 17 Οκτωβρίου με είσοδο 12 ευρώ με μπύρα και κρασί

 

 

 

Justice League of ANΩRIMOI



Το έτος 2015, ο κόσμος βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. 16χρονα κορίτσια ξεγυμνώνονταν Ήταν λίγοι, μα μιλούσαν στην καρδιά πολλών. Με τις πράξεις τους, με τη μουσική τους, με την ίδια τους την ύπαρξη. Είναι εδώ για να σώσουν τον κόσμο παλεύοντας ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Είναι εδώ για να φέρουν πίσω τη χαμένη ελπίδα και τα σβησμένα χαμόγελα. Είναι αρκετά ώριμοι για κάτι τέτοιο, μα επιεικώς Ανώριμοι για οτιδήποτε άλλο. Είναι οι “Justice League of ANΩRIMOI”. Σε αυτόν τον αέναο αγώνα υπέρ του δικαίου, θα τους συνοδεύσουν οι rock’n’roll superheroes MINDTHREAT και CEMETERY DANCE.

 



An Club [Σολωμού 13-15], Σάββατο 17 Οκτωβρίου με είσοδο 7 ευρώ.