7 επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες

7 επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες Facebook Twitter
0

Missy Elliott - WTF (Where They From) ft. Pharrell Williams

Η Missy Elliott έχει δέκα χρόνια να βγάλει δίσκο και ήταν αναμενόμενο να γίνει ο χαμός που έγινε με την κυκλοφορία του πρώτου βίντεο από το νέο άλμπουμ. Το κομμάτι είναι πολύ δυνατό και το βίντεο απίθανο, με τα πιο συναρπαστικά χορευτικά που είδαμε τελευταία.

Alissia - Take Off

Υπήρχε μια εποχή που ο Prince έγραφε για πλάκα τέτοια κομμάτια και τα μοίραζε σε όσα κορίτσια του γυάλιζαν και έπαιρνε υπό την προστασία του. Τότε ήταν χαρακτηριστικός Minneapolis sound, σήμερα είναι απλά ρετρό ποπ-φανκ. Η  Alissia Benvenieste είναι από τη Γενεύη αλλά ζει στη Νέα Υόρκη και στο Take Off θυμίζει τις ωραίες στιγμές των ’80s. Έχει βγάλει μόνο αυτό το κομμάτι, αλλά να τη σημειώσεις γιατί δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Υπογράφει μόνο με το μικρό της κι ετοιμάζεται να γίνει Beyonce.   

Junior Boys - Over It

Αυτό κι αν είναι 80ίλα. Η επιστροφή των Junior Boys με ένα τραγουδάκι που εκεί που πιστεύεις ότι είναι το πιο βαρετό του κόσμου, σε κάνει σαν σκυλάκι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, να κουνάς το κεφάλι με το ρυθμό του. Το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ τους Big Black Coat που έρχεται στις αρχές του 2016.

Sevdaliza - Men Of Glass (Featuring Rome Fortune)

Μια σόουλ μπαλάντα δακρύβρεχτη σαν κάτι παλιές μπαλάντες της Anita Baker αλλά με πιο σύγχρονη «ενορχήστρωση». Είναι υπέροχη η Sevdaliza (κι έχει και τον σεβντά στο όνομά της).

Majical Cloudz - Game Show

Κι αυτό μπαλάντα, πιο απλή δεν γίνεται. To Are You Alone? είναι ένα πολύ καλό άλμπουμ και αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχουν πει.

Kali Uchis - Ridin Round

Το τραγούδι δεν λέει και πολλά, το βίντεο όμως που είναι γυρισμένο στις παλιές της γειτονιές στην Κολομβία είναι πολύ ωραίο. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι άνθρωποι της γειτονιάς όπου μεγάλωσε και η οικογένεια που εμφανίζεται είναι η δική της, η πραγματική. «Ήθελα να δείξω την κουλτούρα μου, το μέρος που κατάγομαι και τους αληθινούς ανθρώπους που θεωρώ δικούς μου» λέει η Kali. «Δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενη στα γυρίσματα ενός βίντεο».   

Alex Smoke – Dire Need

Έχει κάτι από παλιούς Depeche Mode και είναι το καλύτερο teaser από το νέο άλμπουμ του που έρχεται στις 22/1. Κι έχει αυτό το εξώφυλλο (που δεν τόλμησε μέχρι στιγμής να αγγίξει το facebook).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Παπαδημητρίου: Ο συνθέτης των επιτυχιών, που πέθανε προχθές

Απώλειες / Αλέξης Παπαδημητρίου (1944-2024): Ο συνθέτης επιτυχιών που τραγούδησαν όλοι οι Έλληνες

Τραγούδια του συνθέτη και τραγουδοποιού Αλέξη Παπαδημητρίου, που πέθανε προχθές σε ηλικία 80 ετών, είχαν ερμηνεύσει οι Μαρινέλλα, Πάριος, Καλογιάννης, Κανελλίδου κ.ά., όπως και όλη η ελληνική ποπ του ’80 και του ’90.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Μουσική / Μια ιστορία για τη μουσική της ταινίας «Ρεμπέτικο»

Ο Σταύρος Ξαρχάκος περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι να δημιουργηθεί το θρυλικό σάουντρακ, το οποίο τέσσερις δεκαετίες μετά θα παρουσιαστεί ολόκληρο για πρώτη φορά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
10 Πράγματα για τον Eric Prydz

Μουσική / H επιρροή του «Pryda» στην ηλεκτρονική μουσική και τα άλλα πρόσωπα του Eric Prydz

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός με τα χίλια ψευδώνυμα, που σταμάτησε να παίζει επιτυχίες του όπως το «Call on Me» και έβαλε τα visuals στις μεγάλες dance διοργανώσεις, θα βρίσκεται στο Primer Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Πέθανε Σαν Σήμερα / Ο βασιλιάς της Όπερας λεγόταν Λουτσιάνο, ήταν προληπτικός, ανοικονόμητος, ανεπανάληπτος

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007 σιγεί για πάντα η πιο υπέροχη φωνή που πέρασε από τα λυρικά θέατρα τον 20ό αιώνα και έμεινε στην ιστορία με το όνομα Λουτσιάνο Παβαρότι
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ