4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 4.12.2015 | 12:07

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Habeat Records Showcase

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 Η ομάδα του Habeat προσκαλεί μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής στο Senza. Πρώτος καλεσμένος της βραδιάς ο Ισπανός DJ και παραγωγός Eduardo de la Calle, με techno μουσικές επιλογές, ενώ ακολουθεί ο Mr. Roussos, γνωστός για τα ιδιαίτερα sets του που συνδυάζουν το παλιό με το καινούργιο. Το line up ολοκληρώνει ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records, Λευτέρης Μπριλάκης ή Mackenzie, με κομμάτια από την πολύ ενημερωμένη συλλογή του.


Senza Basement, [Λέκκα 23-25] Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

Abort/Retry/Ignore?

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Στο Abort, Retry, Ignore? εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί θα βρίσκονται στο Ρομάντσο παρουσιάζοντας τον σύγχρονο ηλεκτρονικό club ήχο του κόσμου. Φιλοξενούμενος του Abort, Retry, Ignore? ο θρύλος της underground μουσικής σκηνής της Ιαπωνίας και ιδρυτής της πολυσυζητημένης Ene records, Chida, ο οποίος επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Ρομάντσο. Μαζί του ο residents Chris Kontos, και ο Giannis Tzontzos.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με είσοδο 6 ευρώ

 

  

 

Nastia w/ Mr. Statik + Pan

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το six d.o.g.s προσκαλεί για ακόμα μια φορά στην Αθήνα, την-ταχύτατα ανερχόμενη- Ουκρανή DJ και παραγωγό Nastia. Η Nastia, ξεκίνησε την καριέρα της πριν από περίπου μια δεκαετία. Σήμερα θεωρείται μια από τις πιο γνωστές DJs της Ευρωπαικής house και techno σκηνής. Ο χαρακτηριστικός ήχος της, ένας συνδυασμός σύγχρονου techno με minimal, stripped-down ghetto funk, έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς παγκοσμίως. Μαζί της στα decks, oι resident DJs του Pan και Mr. Statik.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 5 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

 

Phormix meets the Day After

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

  

Το the DAY AFTER ενώνει τις δυνάμεις του με τη Phormix και προσκαλούν τον  Vereker, τον  Άγγλο DJ και παραγωγό που αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ της ευρωπαϊκής και της αμερικάνικης πειραματικής μουσικής σκηνής. Μαζί του ο Morah και ο ANFS, ενώ το δεύτερο stage θα αναλάβει ο επίσης resident, Paul Bennett και oι Terra Exotica και Dynamons.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 5 Δεκεμβρίου με είσοδο 6 ευρώ

 

 

 

George Fakinos + guest Anthony David

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, ο George Fakinos υποδέχεται στα decks του Main Floor, τον guest του Anthony David. Στο Red Room στον 1ο όροφο του club θα βρίσκεται ο resident dj Dr D.

 

Second Skin [Δαμοκλέους 8, Γκάζι] Σάββατο 5 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή energy drink

 

 


The Official Sisters of Mercy aftershow party

 



Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, περπατάμε για πέντε λεπτά μέχρι το Death Disco  και ολοκληρώνουμε με πανηγυρικό τρόπο το απόλυτο Sisters of Mercy σαββατοκύριακο!

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Κυριακή 6 Δεκεμβρίου