Τσακαλώτος: «Σε καλό δρόμο το ελληνικό πρόγραμμα»

Τσακαλώτος: «Σε καλό δρόμο το ελληνικό πρόγραμμα» Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Στο περιθώρι της συνερδίασης του Ecofin, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε με δηλώσεις του την πεποίθηση ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι «σε καλό δρόμο», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Ο Ευ. Τσακαλώτος ανέφερε ακόμη ότι στο χθεσινό Eurogroup συζητήθηκε το ελληνικό ζήτημα και συγκεκριμένα η πρόοδος που έχει σημειωθεί σχετικά με τα προαπαιτούμενα , αλλά και όσα θα πρέπει να γίνουν πριν από τα Χριστούγεννα.

«Ολοένα και λιγότερος χρόνος απαιτείται για το ελληνικό ζήτημα, το οποίο εκλαμβάνω ως καλό σημάδι», πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε αυτούς τους τελευταίους μήνες».

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ακόμη ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που απασχολούν το σημερινό Ecofin, όπως η φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπατημένα ακίνητα του Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε α' φάση

Οικονομία / Καταπατημένα ακίνητα Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιους αφορά, ποιοι δικαιούνται έκπτωση μέχρι και 80%

Αφορά στην εξαγορά 90.000 καταπατημένων ακινήτων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία - Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση του ακινήτου στο Ε9 τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την αίτηση
LIFO NEWSROOM