Ένας αστυνομικός ξαπλώνει και κρατά στην αγκαλιά του το άλογο του που πεθαίνει

Ένας αστυνομικός ξαπλώνει και κρατά στην αγκαλιά του το άλογο του που πεθαίνει Facebook Twitter
0
Ένας αστυνομικός ξαπλώνει και κρατά στην αγκαλιά του το άλογο του που πεθαίνει Facebook Twitter

Είναι αναμφίβολα μια φωτογραφία συγκινητική που αποτύπωσε τα συναισθήματα ενός αστυνομικού την στιγμή που χάνει τον πολύτιμο συνεργάτη του.


Η Charlotte,  έξι ετών εργάζονταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά στις 3 Δεκεμβρίου χτυπήθηκε από φορτηγό και τραυματίστηκε θανάσιμα.


Ο αναβάτη της, Officer D Herrejon παρέμεινε δίπλα της και την κρατούσε στην αγκαλιά του προσπαθώντας να την παρηγορήσει όσο περίμεναν βοήθεια. Δεν έφυγε από το πλευρό της λεπτό, έως ότου έρθει ο κτηνίατρος ο οποίος τελικά επιβεβαίωσε πως στο άλογο έπρεπε να γίνει ευθανασία. 

Ένας αστυνομικός ξαπλώνει και κρατά στην αγκαλιά του το άλογο του που πεθαίνει Facebook Twitter
Η Charlotte σε μαι από τις πρώτες της φωτογραφίες όταν ξεκίνησε στο τμήμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, το ζώο τρόμαξε από κάποιο θόρυβο και πετάχτηκε στο δρόμο όπου και χτυπήθηκε θανάσιμα από το φροτηγό


Το  Αστυνομικό Τμήμα δημοσίευσε τη φωτογραφία και αποχαιρέτισε το άλογο αναφέροντας πως ήταν ένα εκπληκτικό ζώο που αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ένας πολύτιμος συνεργάτης για το τμήμα. Η φωτογραφία μοιράστηκε χιλιάδες φορές στα social media και προκάλεσε μαζική αποστολή μηνυμάτων θλίψης για το άλογο, αλλά και πολλά σχόλια που ζητούν να πάψουν τα ζώα να χρησιμοποιούνται από την αστυνομία και τις δυνάμεις ασφαλείας.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM