Ενα εξοντωτικό φθινόπωρο

Facebook Twitter
0

» Ηταν ένα εξοντωτικόκαλοκαίρι. Ξεκίνησε με το πέρασμα τηςπρωταθλήτριας Ευρώπης από την ουτοπίαστην πραγματικότητα. Μετά τον πρώτογδούπο ακολούθησαν οι μεταγραφές. Μεταξύλίγης πραγματικότητας και τεράστιαςφαντασίας (τελικό σκορ 1-0), το κοινόενημερώθηκε για υπερτιμημένους εξωτικούςτύπους που θα μας συντροφεύουν ταμελαγχολικά κυριακάτικα απογεύματα.Και μετά ήρθαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Τοτέλος κάθε ελληνικού ονείρου, γραμμένομε κινεζικά ιδεογράμματα.

»Λαμπερή όσο ηλάσπη, ειλικρινής όσο η Pravda,ελκυστική όσο ένα σπυρί, η μεγάλη φούσκατου ελληνικού πρωταθλητισμού έσκασεστα μούτρα των εμπνευστών του. Κάποιοιαπ' αυτούς, με Phdστη λαμογιά και μεταπτυχιακό στο θράσος,δεν δίστασαν να κατακεραυνώσουν τουςαθλητές. Σαν να κατηγορεί για αγριότητακαι βάναυση συμπεριφορά ο Μπους τονπεζοναύτη που πήγε από το Γουαϊόμινγκστο Ιράκ για λίγα δολάρια. Είναι βολικόνα φταίνε μόνο οι αθλητές και ποτέ οι«μεγάλες ιδέες» των κουστουμάτωνπου τους οδήγησαν να ρισκάρουν το συκώτιτους στο βωμό ενός μεταλλίου.

» Μέσα στη λάσπηέλαμψε όπως πάντα η υποκρισία. Η υποκρισίατης ΔΟΕ, ενός συνονθυλεύματος βαρόνωνκαι πρώην βασιλιάδων. Η ψευτιά τωνπαραγόντων που ψάχνουν ευθύνες καικουνάνε διδακτικά το δάχτυλο μέχρι νασβήσει η κάμερα. Η τραγική δικαιολογίατων αθλητών πως «κάποιος μου έβαλεκάτι στο ποτό μου», δικαιώνοντας τηδιαχρονική προτροπή της μέσης μάνας.

»Ολα αυτά θα είχανπλάκα, αν δεν προκαλούσαν επικίνδυνεςγενικότητες. Βάζοντας στην ίδια μαρμίτατους ντοπαρισμένους αναξιοπρεπείς πουμιλάνε για DNA, με έναν πραγματικό αθλητήπου δουλεύει τέσσερα χρόνια, για μιαστιγμή φερόμαστε πιο υποκριτικά απ'ό,τι επιτρέπουν τα περήφανα γονίδιάμας...

» Τα φώτα στουςΟλυμπιακούς όμως έχουν σβήσει. Οι Άγγλοιετοιμάζονται για τους δικούς τουςΑγώνες, γελώντας με την ελληνικήπροχειρότητα των δεκάδων εγκαταλελειμμένωνσταδίων-ψυγείων (κληρονομιά των γελοίωνκυβερνήσεων στο λαό που τους εκλέγει)και εμείς ας ασχοληθούμε λίγο μεπραγματικό αθλητισμό: ελληνική μπάλα.

» Με την ταπεινήΑΕΚ να ταπεινώνει τον υπερφίαλοΠαναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό να δέρνειόποιον του αντιστέκεται (κυρίως έξω απότο γήπεδο), τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλονα εμπλέκεται διοικητικά στον Ηρακλήκαι άλλες υπέροχες ιστορίες, το πρωτάθλημαστο οποίο υπάρχουν λίγα να θαυμάσειςκαι εκατομμύρια να σχολιάσεις επέστρεψεθριαμβευτικά. Θα είναι ένα εξοντωτικόφθινόπωρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM