Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Έχω την απάντηση γραμμένηγιατί μου είπαν να μην κάνω λάθος επειδήείναι λεπτό το θέμα...Δεν υπάρχει πρόβλημα άμεσα. Μπορούμενα το χρησιμοποιήσουμε αλλά όχι τελείωςγεμάτο. Θα γίνει μία μελέτη για ναεξασφαλιστεί μακροχρόνια η ασφαλήςλειτουργία. Προσοχή στο άνω διάζωμα...Είναι σχεδόν Μπέκετ αυτό, έτσι;».

Ο ΓιώργοςΛούκος, πρόεδρος τουΕλληνικού Φεστιβάλ,διαβάζει και σχολιάζει το σημείωμα απότην Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.για το Λυκαβηττό.

«Πάω για διαλογισμό με τουςγκουρού».

Κάτι το SlumdogMillionaire, κάτιη πίκρα από την αποϋπουργοποίηση, κάτιτο κενό που άφησε πίσω του ο ΜαχάτμαΓκάντι και πρέπει να αναπληρωθεί, οΜιχάλης Λιάπης ανακοινώνει ότι φεύγειγια τις Ινδίες.

«Υπήρξα κομμουνιστής μέχρι τα τριάνταμου και κάτω από συνθήκες παρανομίαςκαι ακραίων καμιά φορά κινδύνων για τηζωή μου. Πράγμα βεβαίως που δεν ισχύειγια πολλά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποίαπολυτελώς διαβιούν και ανευθύνωςεπαναστατούν.»

Σύντροφοι στα όπλα. Ο ΘεόδωροςΠάγκαλος ρίχνει λάδι στη φωτιά.

«Φοβάσαι, κύριε Κωστόπουλε, να δεις τοδελτίο; Μήπως θα έπρεπε να φοβάσαι; Διότιη οικονομία έχει τα χάλια της... Διότι ηεγκληματικότητα καλπάζει. Για πάτε στονΠειραιά να δείτε τι γίνεται... Δεν πρέπεινα το προβάλλουμε αυτό; Σας ενοχλεί σταβόρεια προάστιά σας;».

Γέννημα θρέμμα δυτικήςΑττικής, έχουμε περηφάνια εδώ εμείς καιλόγο τιμής... Ο Νίκος Χατζηνικολάου απότο Περιστέρι επιτίθεται στον ΠέτροΚωστόπουλο από τη Φιλοθέη που εξέφρασετη δυσφορία του για τα δελτία των 8. Ότανσχολάει από το Αlterβγαίνει στο Μπουρνάζι με ένα φτιαγμένοScoda. Στηντσίτα παίζει το «Gucciforema».

«Ο μέσος καθημερινός άνθρωποςμέσα από τις δυνατότητες του webπου του παρέχονται, όπως για παράδειγμαη δυνατότητα να δημοσιεύει, πλημμυρίζεταισταδιακά από έπαρση και μισαλλοδοξία.Χάνει το μέτρο σύγκρισης, προσπαθεί ναεπιβάλλει την ασημαντότητά του, νομίζονταςότι είναι ο επόμενος AndyWarhol ή έναςπροικισμένος επιστήμονας που πάση θυσίαπρέπει να ακουστεί, να έχει φωνή».

Ο Κωνσταντίνος Β για τιςεπικίνδυνες διαδρομές στο παγκόσμιοχωριό.

«Έχεις κάποια κρυφή επιθυμία; Αν έχειςάτακτη διάθεση, τότε πήρες στο σωστόαριθμό».

Αβάδιστα... ΤοΣτέιτ Ντιπάρτμεντ δίνει κατά λάθοςστους δημοσιογράφους που ήθελαν ναεπικοινωνήσουν με τη Χίλαρι τον αριθμόρoζ γραμμής

«Οιπρόσφατες κινητοποιήσεις μοιάζουν ναείναι υποτυπώδης εκτόνωση και συγκάλυψητου ουσιαστικού προβλήματος και δίνουντην ευκαιρία στους διάφορους μηχανισμούς,όχι αποκλειστικά τους κρατικούς, ναασκήσουν περισσότερη πίεση και έλεγχο,και φυσικό, αλλά φοβούμαι, ακόμα χειρότερα,και πνευματικό».

Σοκαριστικό,αλλά είναι ο Σάκης Ρουβάς. (Ψιθυρίζεταιότι μετά τον Ψινάκη, εν όψει Μόσχας,προσελήφθη ως μάνατζερ ο ΣπύροςΧαλβατζης.)

«Είδαμεόλους τους χώρους του στρατοπέδου, τακελιά και τα προαύλια, τους κοινόχρηστουςχώρους, τα λουτράκαι την αίθουσαψυχαγωγίας όπου οικρατούμενοι έχουν τη δυνατότητα ναπαρακολουθήσουνκινηματογραφικέςταινίες, ναγραφτούν σε μαθήματατέχνης, να διαβάσουνβιβλία... πανέμορφοςτόπος, ήσυχος, ιδανικός για χαλάρωση...Δεν ήθελα να φύγωαπό το πανέμορφοαυτό μέρος... Τοδιασκεδάσαμε ποοολύ!..»

Guantanamo resort...Η Μις Υφήλιος ΝταϊάναΜεντόζα από τη Βενεζουέλα επιστρέφεικατενθουσιασμένη από την ξενάγηση τηςτο κολαστήριο.

«OιΗνωμένες Πολιτείες, ως η μόνη χώρα πουέχει ποτέ χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα,έχουν την ηθική ευθύνη να αναλάβουνδράση. Κατά συνέπεια, σήμερα τονίζω μεσαφήνεια τη δέσμευση και την επιθυμίαμας να εργασθούμε για την ειρήνη καιτην ασφάλεια σε έναν κόσμο χωρίς πυρηνικάόπλα».

Το πραγματικότέλος του Ψυχρού πολέμου... Ο ΜπάρακΟμπάμα μιλάει στην Πράγα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ