#SamsungGalaxyNextDay

#SamsungGalaxyNextDay Facebook Twitter
0

Ανακάλυψε τα νέα προϊόντα  Samsung Galaxy S6 edge+, Tab S2 και Gear S2, γνώρισε τις εκπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρουν, ακολούθησε την αποστολή, ανέβασε φωτογραφία στα δικά σου μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #SamsungGalaxyNextDay και μπες σε κλήρωση κάθε εβδομάδα για να κερδίσεις πλούσια δώρα!

Κάθε εβδομάδα παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες ενός από τα νέα προιόντα Samsung και μέσα από αυτές ζητάμε από τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε  μία αποστολή. Σύμφωνα με την αποστολή καλούνται να ανεβάσουν μία φωτογραφία σχετική με την αποστολή στα δικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #SamsungGalaxyNextDay. Εφόσον οι φωτογραφίες πληρούν τους όρους αυτόματα μπαίνουν στην εβδομαδιαία κλήρωση για πλούσια δώρα Samsung.

 

Αυτή την εβδομάδα αποστολή: Βλέπω κύκλους.  Αν ο κύκλος είναι το αγαπημένο σου σχήμα, το νέο Gear S2 είναι το ρολόι σου! Έχει στρόγγυλο κομψό σχεδιασμό με περιστρεφόμενη στεφάνη, ταιριάζοντας άψογα στον καρπό σου. Τώρα μπορεί να γίνει δικό σου. Απλά ανεβάσε μία φωτογραφία με οποιαδήποτε κυκλικό αντικείμενο με #SamsungGalaxyNextDay και μπες στην κλήρωση!

 

Οι αποστολές συνολικά είναι 6 – μία κάθε εβδομάδα – και κάθε εβδομάδα κληρώνουν διαφορετικά δώρα. Ήδη οι τρεις πρώτες έχουν ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία (Νερό εναντίον Καφέ, σινεμά... ο ψηφιακός παράδεισος! και Εκτόξευση ενέργειας σε... 3, 2, 1!) αλλά τα καλύτερα έρχονται. Οι επόμενες 3 και τελευταίες αποστολές είναι:

  • Βλέπω κύκλους
  • Οι... ταμπλετοφάγοι
  • Παρέα στα άκρα!

 

Όλες οι φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνονται στο www.samsunggalaxynextday.gr ομαδοποιημένα ανά εβδομάδα και αποστολή.

Πληροφορίες για τα δώρα και τους όρους συμμετοχής μπορούν να βρουν στο www.samsunggalaxynextday.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ