Οzone - Τattoo artist

Οzone - Τattoo artist Facebook Twitter
0

Πόσες φορές έχεις συμμετάσχει στο tattoo convention;

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετείχα με το Nico Tattoo Crew, που είναι η ομάδα με την οποία δουλεύω. Είναι ένας θεσμός το φεστιβάλ tattoo και το μόνο event τέτοιου μεγέθους που γίνεται στην Ελλάδα, όπου συμμετέχουν και tattoo artists από όλο τον κόσμο. Είναι ένας τρόπος να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος, να έρθει σε άμεση επαφή με σένα και τη δουλειά σου.

Ποιο ήταν το πρόγραμμα του φεστιβάλ;

Είχε περίπτερα όπου βρίσκονταν οι tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χτυπούσαν τατουάζ, και από κει και πέρα υπήρχαν διάφορα μικρά events: από το art fusion, όπου διαφορετικοί καλλιτέχνες ζωγραφίζουν στον ίδιο καμβά, ένα graffiti show, μέχρι μια σκηνή που είχε live μουσική και διαγωνισμούς.

Τι είδους διαγωνισμούς;

Διαφορετικούς κάθε μέρα. Την πρώτη μέρα είχε διαγωνισμό για το καλύτερο tribal τατουάζ, τη δεύτερη για το καλύ- τερο τατουάζ με χρώμα και το καλύτερο μεγάλο τατουάζ, ενώ την τελευταία μέρα για το καλύτερο ασπρόμαυρο τατουάζ και το καλύτερο τατουάζ του τριημέρου. Κάθε διαγωνισμός είχε 3 κριτές που είναι παλιοί τατουαζέρ και έχουν μεγάλη εμπειρία.

Τι είδους κόσμο είχε;

Είχε αρκετό κόσμο - νομίζω, περισσότερο είδα το Σάββατο. Οι ηλικίες ήταν 20-40 και ήρθαν και άντρες και γυναίκες. Νομίζω ότι επρόκειτο κυρίως για ανθρώπους που ασχολούνται με τα τατουάζ και γουστάρουν αυτήν τη φάση. Τα πρωινά έρχονταν και διάφοροι περίεργοι απλώς για να χαζέψουν.

Από τους ξένους tattoo artists που είδες ποιος σου έκανε εντύπωση; Γιατί;

Ο Kostek κι ο Jeff από το Βέλγιο είναι χρόνια στον χώρο και τεχνικά πάρα πολύ καλοί. Επίσης, μου άρεσαν ο Ching και ο Hua από την Ταϊβάν. Αυτοί κάνουν τατουάζ Japan που είναι φανταστικό.

Υπήρχε κάτι που να σου έκανε εντύπωση φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές;

Ναι. Το ότι φέτος το επίπεδο είχε ανέβει πολύ κι ότι είδα πολλές ωραίες δουλειές.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM