Δεν τη βρίσκουν Σαμαράς - ΓΑΠ!

Δεν τη βρίσκουν Σαμαράς - ΓΑΠ! Facebook Twitter
0

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Αληθινό συμβάν όπως το έζησε η @cinesthisi: «Είμαι στη Μαδρίτη. Έρχεται κοπέλα και μου ζητάει λεφτά: «I ‘m unemployed”, μου κάνει, “I ‘m Greek” της λέω εγώ. Γέλασε κι έφυγε».

ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA.

Ένα απόσπασμα από κείμενο της Ελίνας Τζανουδάκη στο Books’ Journal: «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει (κάτι) που θα ικανοποιούσε τους δημοσιογράφους του Mega. Στον δικό τους κόσμο ο σκύλος είναι εσαεί χορτάτος και η πίτα πάντα ολόκληρη. Με μαγικό τρόπο θα γίνουν όλες οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ανώδυνα και χωρίς συγκρούσεις, θ’ ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα χωρίς να θιγεί κανείς ποτέ. Γιατί όχι, εδώ που τα λέμε; Η κοινωνική ευαισθησία στην τηλεόραση είναι -ανέκαθεν ήταν- τζάμπα.

Αυτές οι αντιφάσεις είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του δελτίου. Δεν προωθεί η κυβέρνηση τις μεταρρυθμίσεις; Ολιγωρεί. Τις προωθεί; Σιγά τις μεταρρυθμίσεις! Λαμβάνει μέτρα; Πλήττονται οι κοινωνικές ομάδες! Δεν λαμβάνει; Είναι αναποτελεσματική. Γίνονται επεισόδια και τα ΜΑΤ δεν παρεμβαίνουν; Παρέμειναν θεατές των γεγονότων που δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Παρεμβαίνουν; Φασιστική εκτροπή!

(Να πούμε και κάτι καλό: μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσο πολλά κεντρικά δελτία με γυναίκες παρουσιάστριες: Τρέμη, Στάη, Χούκλη, Κοσιώνη!)


ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ.

Σήμερα, ο κοινός θνητός ARISK78. Που αφού διάβασε ένα σαρκαστικό tweet του Γιάννη Αλαφούζου για τους πολιτικούς μας («amoralismos amoralismos amoralismos!»), του απάντησε ειρωνικά: «@Yalafouzos: Έχουμε τόσο ανάγκη την άδολη ηθική σας αυτές τις στιγμές!...».


ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ; 

Έγραψε ο Θεόφιλος Δουμάνης στο Lifo.gr: «Οι εργοδότες χρησιμοποιούν πλέον το ίντερνετ ως μια επιπλέον πηγή πληροφοριών για τους εργαζόμενους που θέλουν να προσλάβουν. Δημόσιες συζητήσεις, φωτογραφίες, απόψεις, δραστηριότητες κάθε είδους στο ίντερνετ, αποτελούν ένα ανοιχτό διαδικτυακό προφίλ του υποψηφίου, διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι εργοδότες μετρούν και τη δημοφιλία του υποψήφιου εργαζόμενου στο Facebook, θέτοντάς την ως ένα επιπλέον προσόν. Υποψήφια διηγείται ότι τον περασμένο μήνα είδε αγγελία που ζητούσε υπάλληλο “με δικό του λάπτοπ και περισσότερους από 1.000 φίλους στο Facebook”»!



RETWEETS!

(Για τους Έλληνες πολιτικούς) Oύτε ο Ντέιβιντ Λιντς στο Μulholland Drive δεν είχε τόσο μπερδεμένους χαρακτήρες! (harizanis)

«O Εφραίμ μεταφέρει την Αγία Ζώνη της Παναγίας στις οικίες Πούτιν-Μεντβέντεφ να τους δώσει φώτιση». Ούτε βιβλικός κατακλυσμός δεν μας αξίζει. (JoBlack)

Εγώ φοβάμαι κυρίως αυτούς που εξαρτώνται από το τι θα πουν ο Λαζόπουλος και ο Χάρρυ Κλυνν. (Kerx_ )

Η κ. Μάνια της «Ελευθεροτυπίας», απελπισμένη, αναζητά δάνειο να καλύψει τρύπες. Κατά τ’ άλλα, κράζει την κυβέρνηση που ακολουθεί την ίδια ακριβώς τακτική. (KostasMantzaris)

Δεν τη βρίσκουν Σαμαράς - ΓΑΠ. (pascal_ )

Λυπάμαι τον ιστορικό του μέλλοντος. (kaloutsiki)

Η ηθική-αισθητική του Σαμαρά με κάνει να αισθάνομαι σαν σε ατύχημα στο Ιουράσιο Πάρκο. Με κυνηγούν τέρατα που θα ‘πρεπε να έχουν εξαφανιστεί. (melitakarali) 

Βγήκα στο μπαλκόνι κι άκουσα ένα κοριτσάκι να ρωτάει τη μαμά του αν, τώρα που έχουμε πόλεμο, θα πρέπει να σταματήσει το σχολείο. (iacovos_camchis) 

«Όταν εμείς ανακαλύπταμε τον σουρεαλισμό, ο Μπρετόν έτρωγε βελανίδια...» Αγνώστου ποιητή. (vivian_e)

Αεροδρόμιο. Γεμάτο Έλληνες. Δίπλα μου ένας 45άρης. Χτυπάει τηλέφωνο. Η μαμά του. Απαντάει: Ναι, το φοράω. Ναι, έφαγα. Κοκκινιστό. Και σαλάτα. Και ένα μήλο. (bacaliaros).




*Περισσότερα (γενικώς) κάθε μέρα στο Bits and Pieces



TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM