Το τέλειο σχόλιο της Adele για τη σεξουαλικότητα του γιου της

Το τέλειο σχόλιο της Adele για τη σεξουαλικότητα του γιου της Facebook Twitter
1

Στη μητρότητα που βιώνει αναφέρθηκε η Adele σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΤΙΜΕ, κάνοντας ένα σχόλιο που προκάλεσε εντύπωση.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τον γιο της Angelo που γεννήθηκε το 2012 και τόνισε ότι θα είναι σύμφωνη με ό,τι εκείνος αισθάνεται. 

Το τέλειο σχόλιο της Adele για τη σεξουαλικότητα του γιου της Facebook Twitter

"Ο γιός μου με έχει κάνει πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου...Είμαι πολύ υπερήφανη που τον είχα στην κοιλιά μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους καλύτερους φίλους του, το κορίτσι ή το αγόρι του, τις ταινίες που του αρέσουν. Ό,τι κι αν θελήσει το παιδί μου εγώ θα είμαι κοντά του να το στηρίξω, για μένα δεν θα έχει καμία σημασία", είπε η 27χρονη ερμηνεύτρια.

Η Adele είναι εδώ και καιρό ένα είδωλο για την LGBT κοινότητα. Το 2011, είχε περιγράψει στο περιοδικό Out, πώς οι θαυμαστές της της εξομολογούνταν για τον τρόπο που τους βοήθησε η μουσική της να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Το κοψοχολιαστικό «Oddity», το «Seven Veils» με την Αμάντα Σέιφριντ, το «Α Traveler’s Needs» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και το γαλλικό crowdpleaser «En Fanfare» είναι μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ