Με πλεόνασμα 10,5 εκατ. ευρώ «έκλεισε» το ταμείο του Δήμου Καλαμάτας για το 2015

Με πλεόνασμα 10,5 εκατ. ευρώ «έκλεισε» το ταμείο του Δήμου Καλαμάτας για το 2015 Facebook Twitter
0

Με υπόλοιπο 10.540.888,24 ευρώ «έκλεισε» το ταμείο του Δήμου Καλαμάτας για το 2015, σύμφωνα με τις καταστάσεις που παρέδωσε σήμερα στον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, ο ειδικός ταμίας του Δήμου.

«Όλα τα στοιχεία είναι ελεγμένα και όλες οι διαδικασίες είναι εγκεκριμένες από υπερκείμενες αρχές, οι δε έλεγχοι υπήρξαν συνεχείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Καλαμάτας ήταν από τους πρώτους δήμους της χώρας που το περασμένο καλοκαίρι έσπευσε να προσφέρει άμεσα τ' αποθεματικά του για την εξυπηρέτηση της ρευστότητας του κράτους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM