Έχουμε μια κυβέρνηση που μας ντροπιάζει καθημερινά

Έχουμε μια κυβέρνηση που μας ντροπιάζει καθημερινά Facebook Twitter
0

Θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση από κάποιον που είναι στο κυβερνητικό σχήμα στο ερώτημα ¨Για ποιόν λόγο πληρώνονται αυτοί που κυβερνούν; ¨Ποιο είναι το έργο τους;¨ Νομίζω πως μετά την τουρκοκρατία έχουμε την χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας. Διαβάζοντας, πάντα συμπαθούσα λίγο παραπάνω την αριστερά και έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι για την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων στην εξουσία. Υποσχέθηκαν μέχρι και τα σώβρακά τους στον λαό και φτάσαμε να κυβερνούν παίρνοντας τα δικά μας σώβρακα.

Δεν έχουν διαχειριστεί σωστά ούτε μια δύσκολη κατάσταση , απ το προσφυγικό, που παραδέχτηκε ο Καμμένος πως έχουν περάσει άνθρωποι απ την Ελλάδα χωρίς να ελεγχθούν καν, ενώ νωρίτερα στην διαπραγμάτευση έκαναν μια Ελλάδα μπουρδέλο για να φτάσουν υποτίθεται τους ευρωπαίους στα όρια τους και να τους κάνουν να υποχωρήσουν και τελικά όχι μόνο δεν υποχώρησαν αλλά μας επέβαλλαν και μέτρα που δεν υπήρχαν καν στην πρώτη πρόταση των θεσμών.

Τώρα ξαφνικά ανακαλύφθηκε διαπλοκή στα ΜΜΕ. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα. Ούτε εκεί υπάρχει τρόπος διαχείρισης, αφού και σε αυτό το ζήτημα αντί να βρεθεί μια λύση κάνοντας φύλλο και φτερό τα κανάλια για τα οικονομικά τους παραστρατήματα και την επιβολή άμεσων διορθωτικών κινήσεων ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ. Σαν να σου λέει πως η κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει ούτε σε αυτό το θέμα και βάζει λουκέτο να τελειώνουμε.

Τώρα έχουμε και τον αθλητισμό. Ότι να ναι και εκεί. Επεισόδια στην λεωφόρο, σφραγίζει 3,000 καθίσματα και καθάρισε. Τέλος η βία. Τώρα λέει σταματάει για φέτος το κύπελλο Ελλάδος λόγω των επεισοδίων στην τούμπα. Εντάξει λύθηκε το θέμα της βίας. Δεν θα τα σπάνε στο γήπεδο θα τα σπάνε στο σύνταγμα. Σώθηκε ο αθλητισμός.

Κοινώς ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή η κυβέρνηση το κλείνει. Είτε λέγεται αθλητισμός, είτε τηλεοπτικές άδειες, είτε σκίσιμο μνημονίων. Αφού όπως είπε και ο Μαρκογιαννάκης οι κόκκινες γραμμές που είχαμε βάλει στους δανειστές έχουν γίνει λίγο ροζ. Αν αυτό λέγεται αριστερά μάλλον πρέπει να ξανανοίξουμε κανένα βιβλίο.

Έτσι λοιπόν όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια τεράστια ανασφάλεια στον πολίτη βλέποντας μια κυβέρνηση να προχωρά λόγω άγνοιας σε ακραίες λύσεις σε όλα τα θέματα. Δηλαδή με την λογική τους κλείνουμε τις τράπεζες, τα ψιλικατζίδικα, τα βενζινάδικα, τα περίπτερα, για να μην γίνονται ληστείες.  Τέλος ακούω από κάποιους πως έχουμε χούντα. Δεν έχουμε χούντα αν είχαμε θα ξέραμε και τι να περιμένουμε από αυτό το καθεστώς και θα φυλαγόμασταν, εδώ μιλάμε για ένα μάτσο άσχετους που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Κάνουν το αγροτικό τους στις πλάτες μας.

Μερικές φορές δεν είναι κακό να λες στην ζωή σου ¨δεν μπορώ και αποχωρώ¨.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σωκράτης

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ: Ο Χρήστος Νικολόπουλος γράφει για τον νέο οργανισμό διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων

Στήλες / Από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ: Ο Χρήστος Νικολόπουλος γράφει για τον νέο οργανισμό διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων

«Το τραγούδι δεν το φέρνει ο άνεμος»: Ανοιχτή επιστολή του μουσικοσυνθέτη για το ζήτημα διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων.
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ