Μητσοτάκης: Μέσα στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά

Μητσοτάκης: Μέσα στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά Facebook Twitter
Fotis Plegas G / SOOC
1

Στη Ν.Δ. δεν υπάρχει ακροδεξιά δήλωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real FM  χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο το δίλημμα που θέτει ο Πρωθυπουργός   για ανθρωπισμό ή ακροδεξιά.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε επίσης ότι θα ζητήσει τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και τις καταγγελίες για παρέμβαση του στη δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου ενώ, όπως τόνισε, δεν υπάρχει περίπτωση οικουμενικής κυβέρνησης.

«Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με τον κ. Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του.

Για το προσφυγικό και το προσχέδιο της εν εξελίξει Συνόδου Κορυφής που δόθηκε στη δημοσιότητα είπε : «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το προσχέδιο θα είναι και το τελικό κείμενο. Δυστυχώς δεν φαίνεται να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις που από κοινού συμφωνήσαμε με τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων. Το προσχέδιο αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για τη χώρα και περνάει κάτω από τον πήχη. Τον χαμηλό πήχη, τον οποίο εμείς βάλαμε στον πρωθυπουργό, στα πλαίσια της συζήτησης που είχαμε στο Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή». 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM