Συνελήφθη παρανοϊκή θαυμάστρια του Hugh Jackman

Συνελήφθη παρανοϊκή θαυμάστρια του Hugh Jackman Facebook Twitter
0

O διάσημος ηθοποιός έκανε γυμναστική στο γυμναστήριό του στη Νέα Υόρκη, όταν μια σαρανταεπτάχρονη γυναίκα του επιτέθηκε χωρίς αυτός να το περιμένει. Σύμφωνα με το New York Post, η παρανοϊκή θαυμάστρια του απλά εισέβαλε στο γυμναστήριο και εκσφενδόνισε στον Hugh Jackman ένα ηλεκτρικό ξυράφι γεμάτο τρίχες από το εφήβαιο της! Ένας εργαζόμενος στο γυμναστήριο την απομάκρυνε ενώ αυτή φώναζε «σ΄αγαπώ!»

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ταυτοποίησε το DNA από τις τρίχες και συνέλαβε την κατηγορούμενη, η οποία περιπλανιόταν στην περιοχή του γυμναστηρίου. Η Kathleen Thurston, της οποίας η μόνιμη διεύθυνση είναι ένα καταφύγιο για ψυχικά ασθενείς, κατηγορήθηκε για επίθεση και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα καταδιώκει τον Ηugh Jackman, αφού ο ηθοποιός κατέθεσε ότι την είχε δει έξω από το σπίτι του, αλλά και στο σχολείο της κόρης του.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM