Θρίλερ με την εξαφάνιση της σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ- Ο καβγάς σε πρόβα που περιπλέκει την υπόθεση

Θρίλερ με την εξαφάνιση της σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ- Ο καβγάς σε πρόβα που περιπλέκει την υπόθεση Facebook Twitter
1

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της γνωστής σολίστ της κλασικής μουσικής Ελίζαμπεθ Σέιφερ, που αγνοείται από την Παρασκευή 18 Μαρτίου με τον σύζυγό της να αγωνιά πλέον για την υγεία της γυναίκας του και να φοβάται μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 51χρονη με καταγωγή από την Γερμανία, έφυγε από το σπίτι της στα Ιλίσια για να παραβρεθεί στην καθιερωμένη της πρόβα στο Μέγαρο Μουσικής. Ωστόσο, στην πρόβα φέρεται να διαπληκτίστηκε με συνάδελφο της και να επέστρεψε σπίτι της και να άφησε το μουσικό της όργανο και στη συνέχεια να έφυγε ξανά χωρίς να πάρει μαζί της χρήματα ή προσωπικά έγγραφα, παρά μόνο με τα κλειδιά της και το κινητό της τηλέφωνο που είναι απενεργοποιημένο.

Όπως μεταδίδει το anikolouli.gr, όταν χάθηκε φορούσε τζην παντελόνι, γκρι πουλόβερ και μπλε μπουφάν με άσπρα λουλούδια.Έχει ύψος 1.78. 

"Βοηθήστε με να βρω τη γυναίκα μου, αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει πάθει κάτι, μπορεί από τη στενοχώρια της να έχει υποστεί νευρικό σοκ ή κάτι άλλο ή μια μορφή αμνησίας και να περιφέρεται σε δρόμους. Είμαι σε απόγνωση", είπε ο σύζυγός της Σπύρος Κουτσουβέλης, διακεκριμένος πιανίστας, μιλώντας στο protothema.gr, αποκαλύπτωντας ταυτόχρονα πως η σύζυγός του "υφίστατο bullying επαγγελματικό εδώ και πολλά χρόνια". "Είχε κουραστεί από αυτήν την κατάσταση σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω συχνών αντιπαραθέσεων με συγκεκριμένο συνεργάτη της", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημειώνει πως η γυναίκα του ουδέποτε είχε δώσει δείγματα αλλόκοτης συμπεριφοράς, ωστόσο όπως διευκρινίζει είχε κουραστεί σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς υφίστατο επαγγελματικό bullying εδώ και χρόνια από συνεργάτη της στην Ορχήστρα αλλά προσπαθούσε να κάνει υπομονή και να το διαχειριστεί με ψυχραιμία.

"Φαίνεται ότι αυτό την προβλημάτιζε πάρα πολύ. Και ίσως να είναι και η αιτία που συνέβη αυτό, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Προηγήθηκε μία έντονη αντιπαράθεση με το άτομο αυτό όταν είχε πάει το πρωί στην πρόβα, γύρισε σπίτι, άφησε το όργανό της, δεν πήρε χρήματα, δεν πήρε κανένα έγγραφο μαζί της και αγνοείται από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Στην αρχή νόμιζα ότι απλά ήθελε ένα μικρό διάλειμμα από την ένταση που είχε προηγηθεί και είπα να την αφήσω λίγο στην ησυχία της να ηρεμήσει και να της περάσει. Όμως δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι. Συνεχίζει να αγνοείται. Έχω ενημερώσει την αστυνομία, σας παρακαλώ κάντε κάτι. Μακάρι με την κοινοποίηση αυτή να βοηθήσουμε την κατάσταση και να βρεθεί εκείνη το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να καταλάβετε ότι κινδυνεύει η υγεία της, είναι εύθραυστος άνθρωπος μπορεί να έχει πάθει κάτι από τη στενοχώρια της και αυτή τη στιγμή που σας μιλάω εκείνη να περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας χωρίς καν να γνωρίζει που είναι", καταλήγει. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ