Πάτρα: Συνέλαβαν ανήλικο που αφαίρεσε σημαία από το μνημείο της Ελευθερίας

Πάτρα: Συνέλαβαν ανήλικο που αφαίρεσε σημαία από το μνημείο της Ελευθερίας Facebook Twitter
0


Στην αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από το μνημείο της Ελευθερίας, που βρίσκεται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα, φέρεται ότι προχώρησε τα ξημερώματα 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος πήγε τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και αφαίρεσε την ελληνική σημαία που βρισκόταν παραπλεύρως του μνημείου. Ταυτόχρονα, απομάκρυνε στεφάνια που είχαν κατατεθεί χθες στο μνημείο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο.


Όταν έγινε αντιληπτή η αφαίρεση της σημαίας, αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τον 16χρονο στο κέντρο της Πάτρας, όπου τον συνέλαβαν. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή του εισαγγελέα.

πηγή: AΠΕ/ ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM