5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.GR

LIFOTEAM 8.4.2016 | 11:21

 

 

Και άλλη 1 για την Παρασκευή!

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Borderline Festival 2016

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ που γίνονται στη χώρα μας επιστρέφει για έκτη χρονιά στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Το Borderline έχει ως στόχο του να εξερευνήσει όλες τις τάσεις που επικρατούν στην πειραματική, ακουστική, αλλά κυρίως ηλεκτρονική μουσική σήμερα. Έτσι, για τέσσερις ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθήνα μερικές από τις πιο πρωτοποριακές μουσικές παραστάσεις και συναυλίες παγκοσμίως.

 

9-10/04  Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, λεωφ. Συγγρού 107, είσοδος: €5 ανά σετ 

 

Ημισκούμπρια

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στο Fuzz Club. Το Σάββατο 9 Απριλίου θα παρουσιάσουν παλιότερα και πιο πρόσφατα κομμάτια από τη δισκογραφία τους, ξεκινώντας από το 1996 και φτάνοντας μέχρι το 2016.
9/4, 21:00, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο-Ταύρος, είσοδος: €10-12.

 


Mani Deum, Jane Doe, Lower Cut

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Mani Deum συναντούν τους Jane Doe και τους Lower Cut στη σκηνή του Ρομάντσου. Πρόκειται για τρία εγχώρια συγκροτήματα με αγγλόφωνο στίχο, των οποίων η μουσική κινείται από post alternative μέχρι dream rock και shoegaze ήχους.


9/4, 21:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, είσοδος: €6.

 

Diskotekken presents Gioumourtzina

 

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Gioumourtzina παίζουν σκοτεινά synths,ευφυές sampling & cutting edge electronica με αναφορές στο wave των 80s είναι το μείγμα που έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν και τη μπάντα να εμφανίζεται ζωντανά δίπλα σε ονόματα όπως οι Soft Moon, Sleep Party People & The Vacant Lots, όπως και στο περασμένο Plissken Festival, με το ντεμπούτο album τους να είναι μία από τις πολυαναμενόμενες εγχώριες κυκλοφορίες για το 2016.

 

9/4, 21:00, Φουάρ, Μητροπόλεως 72, Καπνικαρέα, είσοδος ελεύθερη

 

 

 

Velvet Room

 

 

Τέσσερα φρέσκα συγκροτήματα καταλαμβάνουν την σκηνή του Velvet Room αυτό το Σάββατο. Θα παίξουν οι Deaf Radio, Smacking Lips και Film Jacket 35 και στα ντεκ ο Photoharrie.

 

9/4, 21:00, Velvet, Μιλτιάδου 17, 4ος όροφος, είσοδος: €3