H πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έγινε μόλις ακόμα πιο παράξενη

H πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έγινε μόλις ακόμα πιο παράξενη Facebook Twitter
H Angie Bowie στο δωμάτιο επικοινωνίας του βρετανικού Celebrity Big Brother. Έχει μάθει το θάνατο του πρώην συζύγου της David Bowie. Την παρηγορεί ο David Gest, o οποίος πέθανε χτες...
0

 Ο David Gest, όπως έγραψα και στο 9 διάσημοι που πέθαναν μόνοι σε πολυτελή δωμάτια πεντάστερων ξενοδοχείων, ήταν θρύλος της σόουμπιζ και διοργανωτής μουσικών event. Φίλος της οικογένειας Τζάκσον, πρώην άντρας της Liza Minnelli. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και εμφανιζόταν σε διάφορα ριάλιτι.

H πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έγινε μόλις ακόμα πιο παράξενη Facebook Twitter
Από αριστερά, David Gest, Liza Minnelli, Michael Jackson και Elizabeth Taylor, στο γάμο των δύο πρώτων


Τον είδα τελευταία φορά στο Celebrity Big Brother, όπου έγινε ένα απίθανο μπέρδεμα όταν μια συμπαίκτριά του νόμισε ότι ο Gest πέθανε όταν η επίσης συμπαίκτριά τους Angie Bowie της ανακοίνωσε ότι "David's dead" (εννοώντας τον Bowie, που είχε μόλις πεθάνει).

Το στιγμιότυπο είναι πραγματικά κωμικοτραγικό - το θέατρο του παραλόγου: Η Angie Bowie, πρώην σύζυγος του Bowie μαθαίνει μέσα στο Δωμάτιο Επικοινωνίας στο σπίτι του Big Brother ότι ο David Bowie μόλις πέθανε. Προσπαθεί να μην το πει στη συμπαίκτριά της Τίφανι, αλλά αυτή καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει. 

"David died", λέει τελικά η Bowie, χωρίς να διευκρινίσει το επίθετο, αλλά η Τίφανι καταλαβαίνει τον David Gest ο οποίος είναι συμπαίκτης τους στο σπίτι του Big Brother και ο οποίος όντως δεν ήταν καλά εκείνες τις ημέρες. 

Παθαίνει υστερία και όλοι τρέχουν να δουν αν ο David Gest που βρισκόταν στο κρεβάτι του ζει ή πέθανε. Ζει, και μ' αυτά που γίνονται μετά την συνειδητοποίηση του λάθους ο σουρεαλισμός -και οι καβγάδες- χτυπάνε κόκκινο. 


Ήταν όντως η πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς. 

Η Τίφανι, όταν η σεζόν του Celebrity Big Brother τελείωσε, εκμεταλλεύτηκε εμπορικά το μπέρδεμα πουλώντας t-shirts με την περίφημη ατάκα David Is Dead που τόσα μπλεξίματα είχε δημιουργήσει. (Τα t-shirts μετά και τον δεύτερο θάνατο δεν είναι πια προς πώληση.) 

H πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έγινε μόλις ακόμα πιο παράξενη Facebook Twitter

Κι ο ίδιος ο David Gest όμως είχε σκοπό να εκμεταλλευτεί εμπορικά το μπέρδεμα με τον θάνατο του λάθος David: Το καλοκαίρι θα ξεκινούσε περιοδεία που είχε τον, οξύμωρο πλέον, τίτλο: "David Gest Is Not Dead but Alive With Soul", όπου θα παρουσίαζε πολλούς κλασικούς καλλιτέχνες της soul. 

H πιο κουφή τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έγινε μόλις ακόμα πιο παράξενη Facebook Twitter

Στην φωτογράφηση μάλιστα για την προώθηση του σόου, ο Gest έβγαινε από ένα φέρετρο που έγραφε την ημερομηνία γέννησής του και την ημερομηνία "θανάτου" του στο σπίτι του Big Brother...

Τώρα όμως πέθανε και στ' αλήθεια, ο σωστός David αυτή τη φορά, στα 63 του. Μόνος, στο δωμάτιο του Four Seasons στο Canary Wharf του Λονδίνου, όπου ζούσε τους τελευταίους έξι μήνες. 

Και όσα έγιναν στην τηλεόραση μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στις ανατροπές που φέρνει η πραγματική ζωή...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ