5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 13.5.2016 | 10:52

 

Και άλλες 2 για την Παρασκευή

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Last Drive

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους θα ερμηνεύσουν οι Last Drive την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου στο ΙΛΙΟΝ Plus. Το συγκρότημα, με τη βοήθεια σημαντικών μουσικών, θα παρουσιάσει επίσης κομμάτια που δεν συμπεριέλαβε σε προηγούμενες εμφανίσεις του.


13/5, 14/5, 22:00, ΙΛΙΟΝ Ρlus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, είσοδος: €10.

 

 

 

Planet Of Zeus

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Oι Αθηναίοι ρόκερ επιστρέφουν με το τέταρτο άλμπουμ τους, «Loyal to the Pack», που θα παρουσιάσουν ζωντανά στην Αθήνα.


13/5, 21:00, PIRAEUS 117, Πειραιώς 117, Γκάζι, είσοδος: €10-14.

 

 

 

The Sexy Christians w/ Smacking Lips & Koonoopomana

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Sexy Christians γιορτάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "God Proudly Presents" . Mαζί τους θα εμφανιστούν οι Smacking Lips και οι Koonoopomana.

 

13/05, 21:00, An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, είσοδος:€6

 

 

 

 

Μπάμπης Παπαδόπουλος Electric Solo

 


5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος, γνωστός ήδη μέσα από την πορεία του συγκροτήματος Τρύπες αλλά και από την μετέπειτα διαδρομή του, είτε με τις προσωπικές του δουλειές αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική πραγματικότητα. Στις συναυλίες του με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια απ' όλη του την μουσική διαδρομή με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

 

14/5, Gorilla 11, Θησέως 7, Μαρούσι, είσοδος ελεύθερη με επιβάρυνση 2 ευρώ στο πρώτο ποτό.

 

 

Lumiere με το σεξτέτο του

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Lumiere παρουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος του πρόσφατου άλμπουμ του, καθώς και νέο ακυκλοφόρητο υλικό σε άλλο ένα απρόβλεπτο μέρος της Αθήνας. Πρόκειται, ίσως, για την πιο ιδιαίτερη και μεγαλεπήβολη παραγωγή συναυλίας του καλλιτέχνη και για αυτό το λόγο ο αριθμός θέσεων και συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Η παράσταση θα ηχογραφηθεί και θα βιντεοσκοπηθεί.

 

14/5, 19:00, Dudu Loft, Κολωνού 12-14, είσοδος: €10

 

 

 

With a little help from my friends

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Συναυλία/ dj set με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων και συνεργατών. Τα έσοδα από το Donation Box θα προσφερθούν για την στήριξη προσφύγων / μεταναστών. Dj sets: Victory Collapse, Big Fat Lips, Acid Baby Jesus. Bands: Le page, Αγόρι Γιώργος, Yorgia Karidii, The Bow, Hand & Leg, Το Κορίτσι Κοιμάται, Άγγελος Κυρίου, Rita Mosss, The Social End Products,
Felizol, The Callas, Baby Guru, Cruel Αnagrams, Wham Jah.

 

14/5, 17:30, Velvet Room, Μιλτιάδου 17, 3ο όροφος, είσοδος: €10.

 

 

 

Heroes–Tribute to David Bowie

 

 

Αφιέρωμα με τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια του David Bowie μαζί με όλες τις μουσικές του μεταμορφώσεις σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούνγια την ενίσχυση των προσφύγων υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Συμμετέχουν:  Νεκτάριος Nekk Γεωργιάδης (φωνή), Tolis Fasois (φωνή), Gadless (φωνή), George Gaudy (φωνή), Θοδωρής Μαυρογιώργης (φωνή), Λουίζα Σοφιανοπούλου(φωνή), Νατάσα Μηνδρινού(φωνή), Γιώργος Μπίλιος(φωνή), Θοδωρής Ζευκιλής (φωνή), Theodore (φωνή), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πιάνο/πλήκτρα), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Γιώργος Βασιλάτος (κιθάρες), Mάριος-Λαζ Ιωαννίδης (κιθάρες), Θοδωρής Kαπετανάκος (μπάσο), Sam Marlieri (σαξόφωνο).

 

15/5, 21:30, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: €5.