To Atari του Δημήτρη Σαμόλη είναι το πιο κολλητικό τραγούδι που άκουσα πρόσφατα

1

Ο Δημήτρης Σαμόλης αναπολώντας την χαρά του παιχνιδιού, την ευδαιμονία και την ξενοιασιά της παιδικής ηλικίας, έγραψε και ερμηνεύει το πρώτο του ελληνόφωνο single, 'Atari'. To τραγούδι είναι προάγγελος του ελληνόφωνου άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Λέει ο ίδιος στο LIFO.gr: «Όταν ήμουν μικρός οι δικοί μου αρνήθηκαν να μου πάρουν το Ατάρι που τους ζήτησα κι έτσι για πολύ καιρό μάζευα χρήματα απ' όπου μπορούσα. Λίγο το χαρτζιλίκι, λίγο κάτι κάλαντα. Όταν τελικά μάζεψα τα χρήματα, η χαρά ήταν απερίγραπτη. Το Atari ήταν το πρώτο μου παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω με τόση χαρά. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τεχνολογία κι είχα ενθουσιαστεί. Δεν όμως ήταν μόνο το Ατάρι. Ήταν και η διαδρομή. Κάπως έτσι νιώθω και με το πρώτο μου ελληνικό τραγούδι. Έκανα μια διαδρομή με το πρώτο μου αγγλόφωνο άλμπουμ και κατέληξα εδώ. Νιώθω σα να πήγα Λαμία μέσω Αμερικής. Κι έφτασα. Και λέω να παραμείνω για μερικά τραγούδια ακόμη. Μέχρι την επόμενη διαδρομή. Ποιος ξέρει για πού.»

 

(Κι ένα παλιότερο, επίσης κολλητικό τραγούδι του, απ' τον πρώτο του δίσκο Popetry)

 

 

Mικροπράγματα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ