Η Αυστραλία αρνείται να πάει στο Ολυμπιακό Χωριό - "Ανοργάνωτο" λένε και οι Έλληνες

Η Αυστραλία αρνείται να πάει στο Ολυμπιακό Χωριό - "Ανοργάνωτο" λένε και οι Έλληνες Facebook Twitter
2

Για το Ρίο αναχώρησε το απόγευμα το 2ο γκρουπ του αρχηγείου της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής και ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος είναι και υπαρχηγός ολόκληρης της αποστολής, όπως ήταν και το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Νιώθουμε λίγο περίεργα φεύγοντας. Από τη μία χαρά και τιμή που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη και οπωσδήποτε την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, από την άλλη όμως, μεγάλη ανησυχία γιατί τα μηνύματα, τα οποία φτάνουν από τους πρώτους ανθρώπους του αρχηγείου, που πήγαν στο Ρίο, δεν είναι καθόλου καλά. Παρατηρείται μεγάλη ανοργανωσιά και μας καλούν να φανταστούμε, αφού τώρα υπάρχει αυτή η κατάσταση, τι θα γίνει όταν το Ολυμπιακό Χωριό γεμίσει από 15 χιλιάδες άτομα και βρεθούν σε πλήρη εξέλιξη και ανάπτυξη οι Ολυμπιακοί Αγώνες; Υπάρχουν πολλά θέματα, που ταλανίζουν. Οι αποχετεύσεις, η τεχνολογία, οι στεγανοποιήσεις και άλλα. Πληροφορηθήκαμε και πλημμύρες. Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν έχουν πάει ακόμα οι συνεργάτες μας, αλλά ακούγεται ότι ίδια προβλήματα υπάρχουν κι εκεί. Από τον τεχνικό σύμβουλο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ευστράτιο Καρέτο ενημερωθήκαμε ότι ήδη έχει βελτιωθεί η κατάσταση, όμως η ανησυχία του παραμένει για το τι θα γίνει όταν φτάσουν στο Χωριό όλες οι αποστολές. Οι Βραζιλιάνοι διαβεβαιώνουν φυσικά ότι θα τα προλάβουν, πάντως τρέχουν να τα ετοιμάσουν όλα με τεχνικούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους. Παλεύουν ακόμα και με έκτακτο προσωπικό κι ευχόμαστε να αποκατασταθούν όλα».

 

Την ίδια ώρα και η αρχηγός της Ολυμπιακής Ομάδας της Αυστραλίας, Κίτι Τσίλερ, με δήλωση της σήμερα ξεκαθάρισε πως οι αθλητές της χώρας της δεν θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο αν δεν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις. Βουλωμένες τουαλέτες, σωλήνες που στάζουν και γυμνά ηλεκτρολογικά καλώδια είναι μερικά από τα προβλήματα στους χώρους που προορίζονται για την διαμονή των αθλητών σύμφωνα με την Τσίλερ. Η Ολυμπιακή Ομάδα της Αυστραλίας ήταν να μπει στο Ολυμπιακό Χωρίο από τις 21 Ιουλίου αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και προτίμησαν να πάνε σε ξενοδοχείο.


Η Βραζιλία δέχεται ισχυρές πιέσεις από την ΔΟΕ για να λύσει τα σχετικά προβλήματα, αλλά παρά την πρόσληψη πρόσθετων τεχνικών και περίπου χιλίων καθαριστών το Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι ακόμα έτοιμο για τους χιλιάδες αθλητές που πρέπει να υποδεχθεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μια απέραντη σκατίλα. Μέχρι και πτώματα επιπλέουν στις θάλασσες. Αναρωτιέμαι με ποιο κριτήριο επελέγη η Βραζιλία να αναλάβει την διοργάνωση, από την στιγμή που ούτε οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι ήθελαν.
Μηπως δηλαδη θα επρεπε να πεσουμε και γι'αυτο απο τα συννεφα ; Τι περιμεναμε δηλαδη απο μια χωρα οπως η Βραζιλια ; Οπου η διαφθορα στον κρατικο μηχανισμο ειναι ο κανονας,οχι η εξαιρεση.Εαν εφαγαν οσα εφαγαν εδω,ουτε μπορω να σκεφθω τι σοι 'παρτυ'θα εγινε στην Βραζιλια....