Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΡΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 14.12.2011 | 14:30

Γεύσεις με βάση το ψητό κρέας (το σουβλάκι έχει την τιμητική του) αλλά και μαγειρευτά και θαλασσινά έχουν καταστήσει την Πίτα της Κάππαρης αγαπημένο προορισμό για όσους θέλουν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Τα βαζάκια με την κάππαρη δίνουν το στίγμα στον λιτό και όμορφο χώρο, που αναδίδει τη χαλαρή αίσθηση της «γειτονιάς».

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon