Το Πρόσωπο της Ημέρας; Ο Διονύσης Σχοινάς δηλώνει ''καθ' όλα νόμιμος''

Το Πρόσωπο της Ημέρας; Ο Διονύσης Σχοινάς δηλώνει ''καθ' όλα νόμιμος'' Facebook Twitter
6

Με το που άκουσα στις ειδήσεις ότι υπαρχει Έλληνας τραγουδιστής που εμπλέκεται στις συλλήψεις σε μαγαζί στο Κολωνάκι έψαξα να βρω ποιος είναι.

Η έκπληξή μου έγινε μεγαλύτερη όταν, από τη δική του διάψευση, έμαθα ότι ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. 

(Με εκφράζει το παρακάτω tweet)

Το Πρόσωπο της Ημέρας; Ο Διονύσης Σχοινάς δηλώνει ''καθ' όλα νόμιμος'' Facebook Twitter

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η είδηση λέει:

Δεκάδες έλεγχους σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν τα κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας. Συνολικά ελέγχθηκαν 37 επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ κρούσματα φοροδιαφυγής και μαύρης εργασίας διαπιστώθηκαν σε πέντε από αυτές.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κέντρου διασκέδασης στο Κολωνάκι. Ξημερώματα Κυριακής το κλιμάκιο πραγματοποίησε έλεγχο και διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων.
Αρχικά διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 4.262,65 ευρώ, από την πώληση και διακίνηση οινοπνευματωδών ποτών ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως το κατάστημα δεν διέθετε την προβλεπόμενη νόμιμη άδεια λειτουργίας. Επιπλέον διαπιστώθηκε παράβαση της εργασιακής - ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς εργάζονταν τρία άτομα, χωρίς να είναι καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.) και τέλος δεν υπήρχε συμβόλαιο – συμφωνητικό της εταιρείας με τον καλλιτέχνη - τραγουδιστή, που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, γεγονός που συνιστά παράβαση του Νόμου περί Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Για τις παραβάσεις συνελήφθησαν μία γυναίκα, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη και ετερόρρυθμος εταίρος της εταιρείας και ένας άνδρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη ταμία στο κατάστημα. Και οι δύο οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

====

Το Πρόσωπο της Ημέρας; Ο Διονύσης Σχοινάς δηλώνει ''καθ' όλα νόμιμος'' Facebook Twitter

Λίγες ώρες αργότερα, κι ενώ οι φήμες οργίαζαν, ο Σχοινάς αντέδρασε, αποκαλύπτοντας ότι αυτός είναι ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στο κέντρο του Κολωνακίου:

Την απάντησή του στα όσα ακούγονται εδώ και λίγες ώρες για τις οικονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, δίνει ο Διονύσης Σχοινάς στο gossip-tv.gr.

Την ίδια ώρα που δημοσιεύματα και ρεπορτάζ τον θέλουν να μην είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται στο Κολωνάκι, ο ίδιος δηλώνει πως είναι καθ' όλα νόμιμος, πως όντως υπάρχει συμβόλαιο ενώ δεν κρύβει την ενόχλησή του που το όνομά του εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση.

«Ξεκαθαρίζω τη θέση μου δηλώνοντας ότι φυσικά και υπέγραψα συμβόλαιο πριν από την έναρξη των εμφανίσεών μου.

Είναι δυνατόν; Είμαι καθ' όλα νόμιμος και ενοχλούμαι που εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση το όνομά μου» δηλώνει ο τραγουδιστής.

===

Αυτά λέει ο τραγουδιστής, και εικάζω πως αν εννοεί αυτά που λέει, θα δείξει το συμβόλαιο στην αστυνομία και θα λήξει το θέμα. 

Πάντως τις προάλλες με τον Λιάπη, μετά με τον Τομπούλογλου και τώρα με τον Σχοινά, ήρθαν στη δημοσιότητα (και πολύ καλώς ήρθαν!) υποθέσεις με ψιλά.

Τώρα όμως που τράβηξα την προσοχή σας με τις πιο πιασάρικες υποθέσεις, σας προτείνω να διαβάσετε για την πιο σημαντική υπόθεση διαφθοράς των τελευταίων δεκαετιών, που κινδυνεύει να περάσει στα ψιλά...

Ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών Αντώνης Κάντας έδωσε ονόματα πρώην υπουργών και επιχειρηματιών.

*Ευστοχο σχόλιο του tropique:

O Toμπούλογλου 25.000 ευρώ μίζα και μια εβδομάδα αποκλειστικότητα στα δελτία. Και η πλαστή πινακίδα του ευφυέστατου πρώην υπουργού άλλο τόσο. Ούτε ο μισός χρόνος δεν αφιερώθηκε από τα ΜΜΕ για τον Καντά και τα εξοπλιστικά που περνάνε στα μαλακά, ενώ πέσανε χοντρά ονόματα και απίστευτα ποσά, μπροστά στα οποία τα 25.000 δεν φτάνουν όύτε για τα τιπς των πουροαναφτών τους.

 

 

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
"O Toμπούλογλου 25.000 ευρώ μίζα και μια εβδομάδα αποκλειστικότητα στα δελτία. Και η πλαστή πινακίδα του ευφυέστατου πρώην υπουργού άλλο τόσο. Ούτε ο μισός χρόνος δεν αφιερώθηκε από τα ΜΜΕ για τον Καντά και τα εξοπλιστικά που περνάνε στα μαλακά, ενώ πέσανε χοντρά ονόματα και απίστευτα ποσά, μπροστά στα οποία τα 25.000 δεν φτάνουν όύτε για τα τιπς των πουροαναφτών τους."Στην Ελλάδα είσαι.. Τι δεν καταλαβαίνεις??
Καθόλου δεν θα συμφωνήσω με τον φίλο Tropique: είναι μάλλον προφανές πως δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο Τομπουλογλου ζητούσε μίζα. Δεδομένου του μεγέθους του νοσοκομείου και των εξόδων του, αυτός ο άνθρωπος θα ζητούσε μίζα από οτιδήποτε. Όπως και ο Καντας. Απλώς ο Καντας ήταν πιο τυχερός γιατί από την θέση του περνούσαν πολλά λεφτά. Πολλά λεφτά όμως...Το πρόβλημα δεν είναι ο Καντας ή ο Τομπουλογλου προσωπικά. Το πρόβλημα είναι με ποια διαδικασία επιλέγονται αυτοί οι άνθρωποι στις θέσεις αυτές....
Οκ, το tweet του φίλου είναι όλα τα λεφτά! Όσο για τον Σχοινία δεν έχω να πώ πολλά. Αυτοί οι άνθρωποι μια ζωή έτσι δούλευαν, τώρα θα αλλάξουν; Ας πληρώσει τώρα το πρόστιμο του να δεί την γλύκα. Ελπίζω να συνεχιστούν οι έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα, έχει πολύ χρήμα να βγάλει το κράτος απο εκεί.