Πάτρα: Nεκρός Αφγανός μετά από συμπλοκή σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Πάτρα: Nεκρός Αφγανός μετά από συμπλοκή σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Facebook Twitter
0
Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Πατρών μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 33χρονου Αφγανού, τα ξημερώματα μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαποί που έχουν βρει πρόχειρη στέγη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα άγνωστο άτομο να τραυματίσει με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τον 33χρονο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ταυτόχρονα, αστυνομικές δυνάμεις που ήδη είχαν φθάσει στον χώρο, άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και προσήγαγαν στην Ασφάλεια, όπως προαναφέρθηκε, περισσότερους από 20 ανθρώπους.
Σημειώνεται ότι στον χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή διαμένουν τους τελευταίους μήνες δεκάδες αλλοδαποί, οι οποίοι προσπαθούν, σε σχεδόν καθημερινή βάση, να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό με προορισμό χώρα της κεντρικής Ευρώπης.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM