Η Adele αφιέρωσε ολόκληρη συναυλία της στο πρώην ζεύγος Brangelina: "Είναι το τέλος μιας εποχής..."

Η Adele αφιέρωσε ολόκληρη συναυλία της στο πρώην ζεύγος Brangelina: "Είναι το τέλος μιας εποχής..." Facebook Twitter
6

Η Adele αφιέρωσε την χθεσινή συναυλία της στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στον Brad Pitt και την Angelina Jolie, προς τιμήν της είδησης του διαζυγίου τους, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο των απανταχού μίντια.

"Οι Brangelina χώρισαν!" σχολίασε απευθυνόμενη προς το κοινό η διάσημη τραγουδίστρια, κάνοντας μια μικρή παύση στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Σε μια μίνι εξομολόγηση, η Adele αποκάλυψε πως ξύπνησε με τα νέα του διαζυγίου κι έκτοτε το σκέφτεται συνέχεια και πως νιώθει συντετριμμένη. Μετά δήλωσε πως δεν έχει την διάθεση να κουτσομπολέψει, αλλά, όπως είπε, "είναι το τέλος μιας εποχής...". "Τους αφιερώνω το αποψινό σόου. Δεν μ' αρέσει να κουτσομπολεύω και η προσωπική ζωή είναι ιδιωτική, αλλά ξύπνησα σήμερα το πρωί και έπαθα σοκ" σχολίασε. 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:

Το Twitter, που ήδη ασχολούνταν με το πολύκροτο διαζύγιο, άρπαξε φυσικά την ευκαιρία για να "πενθήσει" μαζί με την Adele το τέλος του ζεύγους Brangelina, με κάποιους να παραλληλίζουν λίγο ειρωνικά την αντίδραση της "Βασίλισσας των χωρισμών" -όπως την αποκαλούν- με ψυχοθεραπεία κι άλλους να την ευχαριστούν που "είναι δικιά τους" και νιώθει τον πόνο τους.

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Όσκαρ 2025: Οι τσάντες δώρων που θα λάβουν οι υποψήφιοι κοστίζουν 216.000 δολάρια

Πολιτισμός / Όσκαρ 2025: Τα δώρα για τους υποψήφιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες αξίζουν 216.000 δολάρια

Η συλλογή δώρων περιλαμβάνει διάφορα ταξίδια, το ακριβότερο από τα οποία είναι μια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε μια βίλα στις Μαλδίβες αξίας άνω των 23.000 δολαρίων
LIFO NEWSROOM