Ρόδος: Συλλήψεις για 9 κιλά κοκαΐνης και 4.900 ecstasy

Ρόδος: Συλλήψεις για 9 κιλά κοκαΐνης και 4.900 ecstasy Facebook Twitter
0

Μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές σήμερα και τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, καθώς κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις αλλοδαπούς (δύο Λετονούς, μία Γερμανίδα και έναν Ισραηλινό) οι οποίοι φέρονται ότι συμμετείχαν σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες φέρονται ότι είχαν στην κατοχή τους 9 κιλά κοκαΐνης, 1,5 κιλό μεθααμφεταμίνης και 4.900 χάπια «έκσταση».

 

Για το λόγο αυτό, ο ταξίαρχος-αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Φώτης Νικολόπουλος και ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου Λεωνίδας Ψαραδάκης θα δώσουν σήμερα στην 1.00 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν σκοπό να διοχετεύσουν τις ποσότητες αυτές σε άλλη χώρα μέσω της Ρόδου. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM