Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του βομβαρδισμού παιδιατρικού νοσοκομείου στο Χαλέπι

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του βομβαρδισμού παιδιατρικού νοσοκομείου στο Χαλέπι Facebook Twitter
Φωτογραφία: Independent Doctors Association
0

Σοκαριστικές εικόνες, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, δείχνουν τη στιγμή του βομβαρδισμού ενός παιδιατρικού νοσοκομείου στο Χαλέπι της Συρίας, την Παρασκευή. Μετά την έκρηξη, τα πάντα καλύπτονται από σκόνη και οι άνθρωποι τρέχουν να σωθούν.


Γιατροί και νοσοκόμες έσπευσαν να απομακρύνουν τα βρέφη, ύστερα από τον δεύτερο βομβαρδισμό που δέχτηκε το κτίριο μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν το τελευταίο παιδιατρικό νοσοκομείο που λειτουργούσε στην ανταρτοκρατούμενη περιοχή, το οποίο εκκενώθηκε και πλέον είναι εκτός λειτουργίας.


Ένα δεύτερο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το AlJazeera Plus, δείχνει ένα παιδί να δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, λίγο πριν τον βομβαρδισμό. «Θα πεθάνω; Θα πεθάνω;», ρωτάει πανικόβλητο το παιδί, το οποίο φέρεται να εισέπνευσε αέριο χλωρίου, κατά τον βομβαρδισμό συνοικίας στο Χαλέπι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ