Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι

Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter
0
Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter


H 15χρονη κόρη του Αμερικανού παγκόσμιου πρωταθλητή των 100 μέτρων Τάισον Γκέι σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην πολιτεία του Κεντάκι των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία και όσα μετέδωσε το ΒΒC.


Η αστυνομία στο Λέξινγκτον δήλωσε πως η Τρίνιτι Γκέι χτυπήθηκε στο λαιμό κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ δύο οχημάτων σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων σε εστιατόριο. Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, αλλά τελικά έχασε τη μάχη.

Ο Γκέι είναι ο κάτοχος του ρεκόρ των ΗΠΑ στα 100 μέτρα είναι ο δεύτερος ταχύτερος δρομέας όλων των εποχών, μετά τον Γιουσέιν Μπολτ.

Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter


Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κορίτσι δεν επέβαινε σε κανένα από τα δύο οχήματα και εικάζεται πως βρέθηκε τυχαία στο σημείο ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Ο Tyson Gay μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό WPEX TV ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο Λέξινγκτον και δήλωσε συντετριμμένος πως δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, επιβεβαιώνοντας πως η κόρη του δεν τα κατάφερε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM